KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  

Om KEYBO.dk

Traditionelle boligportaler er udstillingsvinduer for ejendomsmæglere, hvor I kan se alle de boliger, der matcher jeres behov. Det kan I også på Keybo. Men I kan mere, for Keybo er ikke en traditionel portal. Vi har stadig meget at tilbyde boligkøberen, også når boligen er fundet, skødet skrevet under og flyttefolkene er kørt igen.

En utraditionel boligportal

Traditionelle boligportaler er udstillingsvinduer for ejendomsmæglere, hvor I kan se alle de boliger, der matcher jeres behov. Det kan I også på Keybo. Men I kan mere, for Keybo er ikke en traditionel portal. Vi har stadig meget at tilbyde boligkøberen, også når boligen er fundet, skødet skrevet under og flyttefolkene er kørt igen.

 

Nogle siger, at tre af de vigtigste begivenheder i livet er, når man gifter sig, når man får børn og når man køber bolig. De to første kan Keybo ikke hjælpe jer med. Og dog. For familieliv og bolig hænger sammen, og det betyder noget, at I ikke alene finder den bolig, der passer til jeres behov, ønsker og drømme, men at I også mange år efter købet stadig er glade og trygge i jeres bolig. Og det kan Keybo hjælpe med.

Gratis inspiration, praktiske råd og tilbud

Keybo er en boligportal og samtidig en boligguide, der giver jer inspiration, råd, oplysninger og gratis tilbud på alt, der har med jeres bolig at gøre. Vi vil være den hjemmeside, der samler og formidler alt det, I har brug for at vide i alle faser af jeres tid som boligejere - livet igennem.

Fra boligstyling til boligleksikon

Helt konkret betyder det, at hvis I vil vide noget om boligtrends og gør det selv-inspiration - så hjælper Keybos boliginspiration.

Hvis I skal rense tagrenden for første gang, og ikke rigtig ved hvordan - så finder I svaret hos Keybos boligråd.

Hvis I læser, at det er en god ide at se, om fyrets varmeveksler (eller noget andet, som leksikonet indeholder) er tæt – så går I ind på Keybos boligleksikon og finder ud af, hvad sådan en er.

Alt om finansiering, budgetter, økonomi samt køb og salg kan du selvfølgelig også få hjælp til hos os. Det kan du på mange boligportaler – vi mener bare, at vi gør det bedre, enklere og mere overskueligt end de fleste.

Før, under og efter

På Keybo finder du fem indgange:                

Søg ejendom • Boliginspiration • Boligøkonomi • Boligråd • Boligleksikon

Her er altså både noget at hente før et boligkøb – både for købere og sælgere, der kan få tips om blandt andet boligopgradering og gode råd til boligsøgning.

Der er noget for jer, der er i gang med at købe – for eksempel om finansiering, forsikringer og økonomigennemgang. Og der er noget for jer, når I er flyttet ind – fra vedligeholdelsesplan til boliginspiration og praktiske råd.

Nyhedsbreve og gratis tilbud Keybo har aftaler med specialister, der ved alt, hvad der er at vide om boliger. I kan søge rådgivning hos ingeniører, bankrådgivere, jurister, arkitekter, boligstylister, ejendomsmæglere og andre specialister i alt det, der har med boliger at gøre.

Du kan altså få tre gratis og uforpligtende tilbud eller råd – tryk blot 3T Har du for eksempel et juridisk spørgsmål, så får du tre tilbud fra jurister.

Handler dit spørgsmål om ombygning, får du tre tilbud fra arkitekter eller ingeniører. Du kan melde dig til nyhedsbreve om det, det interesserer dig særligt – for eksempel "Boliginspiration".

Eller du kan melde dig til alle vores nyhedsbreve - det gør du på ”Mit Keybo”. Og det er gratis.

Keybo er uafhængig af kreditforeningsselskaber og andre finansielle interessenter

 
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18