KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  

Køberguide Erfaren

ERFAREN - du har typisk godt overblik over dine krav til en ny bolig, og i virkeligheden er det udover mere plads, typisk vigtigere at faciliteterne omkring den nye bolig er i orden. Det kan være skolevej, institutioner og andre praktiske forhold.

Selvom du er erfaren og kender til finansiering, vedligehold og andre praktiske ting ved selve boligen, vil dit valg af ny bolig stadig være baseret på intuitionen om, at den ny bolig vil tilbyde trygge rammer og give dig en god oplevelse.

Se på boligen med lidt nøgterne øjne. Vil rumfordelingen være god for dig og din familie i de næste 10-15 år? Vil du med en rimelig indsats kunne ændre boligens indretning til at rumme børn i forskellige aldre?

Kan du på sigt leve med at vente på badeværelset, når teenageren er i gang med "store badedag" eller vil du have mulighed for nemt at kunne etablere endnu et bad? Uanset hvor erfaren du er, vil det altid være klogt at få styr på, om kvarteret passer til dine krav, om huset kan rumme dig og din familie i årevis og om du kan overskue at vedligeholde eller få vedligeholdt have og hus.

Hvis nu du har en ejerbolig, men er i tvivl om hvad du får ud af salget og dermed har svært ved at overskue, hvor meget du kan købe ny bolig for, så få en gratis og uforbindende vurdering fra tre ejendomsmæglere.

Tryk på 3T knappen og du bliver kontaktet, gratis og uforbindende indenfor 24 timer af en ejendomsmægler, der kan give dig overblik. Køberrådgivning - også for dig, der er erfaren - er et must, hvis du vil have den bedste bolighandel. 

 

 
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18