KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  

Billederne gør det hele når du skal sælge

Du kan forbedre dit salg med få midler

 

Billederne af din bolig betyder alt for salget

Arbejdsvaerelse Bjoernsonsvej

Du kan med få midler øge interessen for din bolig rigtig meget, når den skal sælges.

De fleste boliger sælges via internettet, og det er helt afgørende for din salgssucces, at billederne af dit hjem fanger interessen og giver kunden lyst til at se mere.

De fleste af os har gennem årene samlet en masse mere eller mindre nyttige ting i vores hjem. Men et overfyldt hjem kan meget nemt forstyrre en købers interesse for boligen.

Mange genstande, møbler, ting på vægge og specielt overfyldte køkkenborde kan tage fokus fra interesserede. Det er ærgerligt, for det handler jo om at få kunden til at se mulighederne ved netop jeres bolig.

Vores erfaring er, at billederne på internetter kan betyde forskellen imellem 100 og få besøgende. Det vigtigste råd, når nu du skal sælge er derfor, at være forberedt når fotografen kommer.  Husk, at det første indtryk er vigtigt, så fjern alle løse sko og overtøj.

Entre`en

Der må gerne se beboeligt ud, men entréen skal kunne tage imod, uden at der bliver trængsel. Den skal give køber indtryk af, at der sagtens er plads til sko og overtøj.

Køkkenet

Tøm køkkenbordene for alle maskiner, krukker, skåle og andre løse effekter. 

Køkkenbordspladerne skal give indtryk af masser af plads.

Hvis køleskabsdøren bliver brugt som opslagstavle, så ryd det hele væk. Har du en opslagstavle, så ryd den og sæt et hyggeligt billede op. Husk, at din bolig annonceres på internettet - det er måske ikke så rart, at hele verdenen kan se, at du skal til tandlæge på torsdag.

Koekken Bjoernsonsvej

Stuerne

Her er det vigtigt, at der er skabt så lyse forhold som muligt. Har du store gardiner eller persienner, så træk dem så meget til siden, at mest muligt lys kan komme ind. Det er også vigtigt, at der ikke står en masse møbler og helst ikke møbler af meget forskellig karakter.

Har du et reolsystem, så ryd op, en masse bøger eller papirer skæmmer indtrykket. Det er bedre, at der er meget få møbler, og at man kan se gulvet og få indtrykket af lys, plads og luft, end at vise, at man kan sidde 30 til højbords.

Soveværelser

Der skal ikke stå noget på sengebordene, sengen skal være redt og er der for mange møbler, så tag nogle af dem ud. Børneværelser Tænk på, at en kunde kan blive stødt af, hvad der er på væggene. Har teenageren nogle lidt provokerende plakater, så tag dem ned. Også her er det vigtigt at vise, at der er god plads.  Det betyder, at der ikke skal ligge noget på gulvet, at lågerne til tøjskabet kan lukkes og at skrivebordet ikke er ved at vælte af alt det, der ligger på det.

Haven

Hvis du har have, så sørg for at græsset er slået, og at der ikke står alle mulige ting og sager og roder.

Haven skal få kunden til at glæde sig til at sætte sig ud og nyde udsigten til grønne planter og træer, så det er en god ide at græsset er slået, bedene er fri for ukrudt og hynderne er lagt på havemøblerne.

Generelt

Ryd op, og hvis du har svært ved at se, hvilke ting du skal fjerne, så tag et billede til dig selv. Det, der er på billedet, kan komme på internettet, hvis du ikke ændrer på noget. Synes du selv, at det præsenterer rummet indbydende? Kræv, at din ejendomsmægler bruger en professionel fotograf, og bed om at få billederne til godkendelse, inden de bliver lagt på internettet.

 

 
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18