KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  

Bygge nyt hus

Hvilke overvejelser skal du gøre dig når du overvejer at bygge nyt hus. Vil du bygge i en ny udstykning eller har du købt en grund i et gammelt kvarter?

Hvilke ovevejelser skal du gøre dig når du overvejer at bygge nyt hus. Vil du bygge i en ny udstykning eller har du købt en grund i et gammelt kvarter, så skal du overveje i hvilken arkitektur du ønsker at bygge. I en ny udstykning er det nærliggende at bygge i en moderne arkitektur, men har du købt en grund i et kvarter med gamle murermester villaer, så bør du måske overveje at bygge huset i samme stil som de omkringliggende huse.

I dag er der flere byggefirmaer som bygger nyt i gammel stil. Vi har talt med et af disse firmaer som har stor succes med, at bygge nye huse med sjæl. Firmaet hedder Classic Dream House og har bygget mange huse i gammel stil, så de passer ind i de gamle kvarterer som mange gerne vil bo i.

Martin Ankjær fra Classic Dream House fortæller, at mange af de huse som han bygger bliver opført i gamle villa kvarterer, hvor hans kunder har købt en ældre bungalow eller villa som de så vil rive ned og derefter bygge nyt hus på grunden. Der er ofte god økonomi i dette, da de så får et hus som de første mange år vil være vedligeholdelsesfri og med meget lave varmeudgifter, så er der mange penge at spare i forhold til at købe en ældre villa i samme størrelse, da et ældre hus ofte vil være dyrt at opvarme og som desuden ofte har høje vedligeholdelsesudgifter.

 

 

 
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18