KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  

Skoler i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Stadionvej 2
9541 Suldrup

Sag:95410054
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 980.000
Anvendelsesudgift
kr. 17.500
Arealer m.m.
Boligareal
124 m2
Bebygget areal
74 m2
Grundareal
405 m2
Carportareal
17 m2
Andet
Opførelsesår
1930
Kvadratmeterpris
kr. 7.903
Energimærke
D
Oprettet
30-06-2022
Opdateret
30-06-2022

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

SUPER CHARMERENDE 30-ER BYHUS MED SKØN ATMOSFÆRE.

Et absolut skønt og indbydende byhus centralt i Suldrup - på en 405 kvm. ugenert grund med lukket have og mange gode hyggekroge. Huset er opført i 1930 i klassisk stil, pudset og gulmalet med rødt tegltag og hvide dannebrogsvinduer - fremstår lyst og velholdt. 17 kvm. carport og redskabsskur med nyt tagpaptag forbinder huset med 26 kvm. muret anneks/gæstehus med te-køkken, toilet og arbejds-/gæsteværelse, alt med gulvvarme.
Boligarealet udgør 124 kvm., - heraf 74 kvm. i stueplan, som indeholder: Forgang med lyst flisegulv, hvidmalet trappe til 1. sal samt gulvlem til 15 kvm. kælder. Lyst badeværelse med brændte gulvfliser og hvide vægfliser, muret bruseniche, hvid bordplade med vask og hvide skabe samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Åbent køkken med hvide skabe, grå bordplade, keramisk bordkomfur, frithængende emhætte, indbygningsovn, opvaskemaskine, køleskab - pudset og hvidmalet halvmur til spisestue/alrum med flot trægulv og udgang til skøn sydvendt terrasse og ugenert, velanlagt gårdhave. Fra alrummet åbent, og med gennemgående trægulv, til stor og lys stue.
1. sal udgør 50 kvm., og indeholder: repos med skunkrum, arbejdsværelse/alrum, soveværelse med skabe og to børneværelser med skabe.
Fra haven er der låge til en sti, som fører til legeplads. Byen med gode indkøbsmuligheder, skole og idrætsfaciliteter er indenfor kort gåafstand.

ET HUS OG EN HAVE, SOM FAVNER - ER DU TIL HYGGE OG ATMOSFÆRE ?? Velkommen på Stadionvej 2.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18