KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.

Supermarkeder i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Miehesgade 78
9510 Arden

Sag:95101551
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.525.000
Anvendelsesudgift
kr. 17.500
Arealer m.m.
Boligareal
245 m2
Bebygget areal
134 m2
Grundareal
1.014 m2
Andet
Opførelsesår
1974
Liggetid
902
Kvadratmeterpris
kr. 6.224
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
14-07-2017
Opdateret
02-01-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

TÆT PÅ SKOV OG RIDEKLUB - SUPER FAMILIEVILLA - RUMMELIG OG VELBELIGGENDE, FULDMURET OG HVIDMALET KALKSANDSTENSVILLA MED SORTMALET ETERNITTAG OG STÅLTAGRENDER - FÅ MINUTTERS GANG TIL SKOVEN, TIL BYEN OG TIL BANEGÅRDEN - SKØN OG UGENERT HAVE MED STOR SYD-/ØST OG VESTVENDT TRÆTERRASSE, OVERDÆKKEDE AREALER OG GODE ALTANER PÅ 1. SAL .....

Huset er opført i 1974 - til- og ombygget i 1979 - har indvendigt vandskurede og hvidmalede vægge, rustikke trælofter - boligarealet udgør 245 kvm. - heraf 134 kvm. i stueetagen, som indeholder: Forgang/fordelingsgang med gæstetoilet, 3 gode værelser med skabe, badeværelse med lyse gulvfliser og grønne vægfliser, indmuret kar og muret bruseniche. Husets hjerte udgøres af stort køkken/alrum/stue med flotte rustikke gulvfliser (gulvvarme), flere døre til den store træterrasse rundt om stuen - brændeovn og UnoForm køkken med bøgebordplade, indbygningsovn, opvaskemaskine og køleskab - kogeø med keramisk bordkomfur i granitbordplade, frithængende emhætte og plads til den hurtige frokost eller underholdning af kokken. Midt i stue/alrum åben trappe til 1. sal. Bryggers med hvide gulvfliser, lys bordplade med vask og skabe. 1. sal udgør 111 kvm. og indeholder: Stor, lys og specielt vinklet stue med lyst fyr-finérplankegulv - den ene del af stuen har udgang til sydvendt altan med skøn udsigt over haven - den anden del af stuen har tagvinduer og brændeovn. Godt værelse med hvide skabe. Forældreafdeling med stort soveværelse med hvide skabe og udgang til østvendt altan - samt dør til lyst badeværelse (2012) med svejset vinyl på gulv og i bruseniche, lyse vægfliser og hvidt sanitet samt dør til walk-in/depot.
50 kvm. muret udhus-/carportbygning med stålpladetag er indrettet med baggang med dør til bryggers og til viktualierum samt isoleret værksted med udgang til stor carport.

Grundarealet udgør 1.014 kvm. og er indrettet med præsentabel og granitbelagt forhave ved indkørsel/carport - og mod øst, syd og vest skøn lukket have med plæne, stor træterrasse som er delvis overdækket - 12 kvm. haveskur og 14 kvm. godt anneks/legehus.
Huset er oprindeligt med fjernvarme, men da 1. sal kom på, blev der på 1. sal opsat el-radiatorer - her i sommer, er der også installeret fjernvarme på 1. sal, hvilket nu er husets varmekilde!
SUPER FAMILIEVILLA (i alt 5 soverum) - GOD SKOLEVEJ - TÆT VED SKOV M.V. - SKAL OPLEVES !


Arden er en Stationsby med ca. 2.500 indbyggere. Byen har skole til 9 klasse, børnehave, fritidsordning og vuggestue samt stort idrætscenter, svømmehal og ridecenter.
Handelslivet i Arden er ligeledes velfungerende, med butikker som dækker de daglige behov, og skulle der være noget, som man mangler, så kan man passende benytte toget til de større byer såvel i nord- som i sydgående retning.
Arden ligger lige syd for Rold Skov, har cykelafstand til St. Økssø - mange muligheder for gode naturoplevelser.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18