KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Vedbæksalle 93B
8700 Horsens

Sag:PEJ193
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.898.000
Arealer m.m.
Boligareal
188 m2
Bebygget areal
102 m2
Grundareal
874 m2
Carportareal
35 m2
Garageareal
35 m2
Andet
Opførelsesår
1972
Liggetid
10
Kvadratmeterpris
kr. 15.415
Energimærke
D
Oprettet
16-10-2020
Opdateret
26-10-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Er drømmen en gennemgribende renoveret og attraktiv villa i godt område, så bør denne villa være en super mulighed.

Selve boligen har gennemgået noget af en forvandling, hvor man har tilpasset sig den moderne familie, og hvor stort set alt har fået en tur.

Selve boligen er på hele 188 m2 i to plan og med en rigtig god planløsning.

Stueplan indeholder et fantastisk leveområde med lækkert køkkenalrum og stue, adskilt af en pejseindsats, der kan nydes fra begge sider. Herudover er der store panoramavinduer, der dels giver et dejligt lysindfald samt et smukt view udover det grønne områder og over til den smukke kirke. Både fra stuen og fra køkken har man udgang til en lækker og solorienteret træterrasse, hvor man kan nyde udsigten og solen. På stueplan findes ligeledes et lækkert badeværelse, et stort værelse, garderobe til sko og overtøj, entré og trappe til underetagen.

I underetagen findes 4 gode værelser, hvoraf det ene er et stort soveværelse med walk-in-closet samt udgang til nyanlagt terrasse, to børneværelser samt stort kontor/multirum ligeledes med udgang til terrasse. Herudover findes lækkert badeværelse med badekar samt rummeligt bryggers.

Her hører man til en af de bedste skoler i Danmark, Østerhåbsskolen afd. Torsted, og denne smukke villa kan danne en dejlig og tryg ramme for en børnefamilie, der ønsker at flytte i en bolig, hvor det meste er sat i stand efter alle kunstens regler.

Herudover findes god garage med plads til både bil, værksted og opbevaring. Der er netop installeret fjernvarme.

Går du i salgstanker? Kontakt os for en uforpligtende salgsvurdering. Se vores faste lave salærer, her på hjemmesiden. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger - fra kr. 35.000 inkl. moms.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18