KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Manbjergvej 61
8541 Skødstrup

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Flot renoveret 1-plans villa beliggende i attraktivt område i Skødstrup ca. 20 min. kørsel fra Aarhus med kort afstand til både skov og strand.
I Skødstrup finder man et bredt udvalg af forretninger med mange gode indkøbsmuligheder, og der er skole og børnepasning. Desuden er her både letbane, busforbindelser til Aarhus og det øvrige Djursland og ikke mindst gode tilkørselsforhold til motorvej.

Indretning
Villaens m2 er udnyttet så der ikke er spildplads, og boligen indeholder: Dejligt køkken/alrum og stue med udgang til stor terrasse og have. Desuden soveværelse med direkte adgang til flot brusebadeværelse. Lille niveauforskel til værelsesafdeling med 3 gode værelser, endnu et flot brusebadeværelse samt bryggers med udgang.

Boligen
Her er skiftet tag, vinduer og døre samt lavet troldtekt lofter og gulvvarme i hele huset.
Der er nyt køkken og nye badeværelser.
Her får du både den lyse, lækre og nyistandsatte bolig, samt fordelen af en allerede etableret have med opvokset hæk. Der er nylagte fliser hele vejen rundt om huset, sået græs samt lavet trappe fra parkeringsareal - med plads til flere biler - og til bryggers. Foran huset er der gjort klar til, at man enten kan så græs eller beplante alt efter ønske.

Kom og se et flot hus!
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18