KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.

Skoler i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Lærkevej 2
7330 Brande

Sag:4126JS
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.295.000
Arealer m.m.
Boligareal
126 m2
Bebygget areal
126 m2
Grundareal
820 m2
Garageareal
32 m2
Andet
Opførelsesår
1972
Liggetid
731
Kvadratmeterpris
kr. 10.278
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
14-05-2018
Opdateret
15-05-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Her får du/I en meget velholdt villa, hvor indkøb i ny FAKTA er næsten lige uden for døren, og skolen kun 2 min. gang herfra. Lærkevej er en stille lukket, så ingen gennemgående trafik. Endvidere i øvrigt meget central beliggenhed, kun ca. 500 m til Brande midtby, og kort afstand til byens store arbejdspladser, Siemens og Bestseller, samt få min. gang til Brande Plantage.

Til villaen hører en utrolig velplejet have, ligesom denne villa løbende er delvist moderniseret og istandsat, og fremtræder meget velholdt overalt. Nævnes kan bl.a.: Der er nyere mahogni vinduer og døre overalt, badeværelse og gæstetoilet renoveret indenfor de senere år mv. Tagrender er fornyet for ca. 2-3 år siden. Opvarmes med naturgas. Årlig varmeudgift hidtil. kr. 10-12.000,- Der er i august 2019 netop installeret helt nyt BOSCH kondenserende naturgaskedel, så installatøren oplyser at det kan forventes at udgiften til naturgas vil falde med ca. 25% fremover.

Endvidere tilhørende muret carport med redskabsrum. Nem at isætte port her, hvis ønsket er en lukket garage. Her er der nyere gummidug på taget.

Indretning:

- Entré/hall
- Baggang med plads til vaskemaskine og tørretumbler.
- Dejlig stor vinkelstue med glaskarnap
- Køkken med spiseplads, inventar fra 1980 i mørk eg, åben forb. til hall,én/gangen.
- TV-stue (tidligere 2 værelser som er let at ændre til 2 værelser igen)
- Soveværelse med mange indb. skabe
- Badeværelse med bruseniche og gulvvarme
- Gæstetoilet med gulvvarme

Tilsluttet fællesantenne (p.t. mellempakke). Mulighed for internet via antenneforening, men også mulighed for at få indlagt fibernet via ALTIBOX.

Haven er utrolig smuk og velplejet, med flotte anlæg, pergolaer, smukke slyngplanter, pigstens-belagte gangstier, bede med flot beplantning, 2 store bøgetræer, kastanietræ samt rhododendron-buske m.v. Haven er en oplevelse i sig selv, og ligger dejlig ugenert bag huset.

Endvidere stor overdækket læfyldt terrasse, hvorfra den smukke have kan nydes i fulde drag, ligesom der i et hjørne af haven er en ekstra terrasse/bålplads. Der medfølger endvidere et dejlig drivhus. Her findes også boring til havevanding.

Bestil en uforpligtende fremvisning af denne velholdte villa. Ring til John på tlf. 31384988 eller Charlotte på tlf. 20942044.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18