KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  

Skoler i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Sdr. Kongevej 34
6000 Kolding

Sag:EMB275
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.195.000
Arealer m.m.
Boligareal
112 m2
Bebygget areal
112 m2
Grundareal
650 m2
Carportareal
37 m2
Andet
Opførelsesår
1964
Liggetid
43
Kvadratmeterpris
kr. 19.598
Energimærke
D
Oprettet
23-02-2021
Opdateret
07-04-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I et roligt og attraktivt kvarter i Kolding ligger denne gedigne gulstensvilla. Her er I tæt på indkøbsmuligheder, i gå-afstand til bymidten og med få minutter til E45 & E20 og dermed let adgang til hele landet. Desuden er her kort afstand til daginstitution, skole og flere gode fritidsmuligheder.

Ejendommen er i ét plan, med et rummeligt og praktisk bryggers med gulvvarme, gang, badeværelse, tre værelser - køkken, spise- og opholdsstue samt endnu et værelse eller kontor. Rummene er lyse og lette at indrette, og fra stuen er der udgang til den let vedligeholdte have, som også byder på to terrasser. Den ene af disse er vestvendt og desuden overdækket, så I får mulighed for at nyde de lyse sommeraftener på allerbedste vis. Der er monteret en stor markise ved terrassen.

Ejendommen fremstår generelt i rigtig fin stand og der er desuden mulighed for at udnytte førstesalen, hvis I har behov for mere plads. Arkitekttegninger til dette projekt foreligger, og det er godkendt i forhold til byggetilladelse.

En carport med et godt skur og værksted fuldender billedet af en dejlig ejendom.

Beliggenheden her er helt perfekt, især hvis børnene snart skal til at kigge på ungdomsuddannelse. Indenfor for få minutter på cyklen ligger bl.a. IBC (handelsskole), Syddansk Universitet og IBA Erhvervsakademi. Desuden huser Kolding to gymnasier, som begge er i cykelafstand eller en nem tur med bussen på en regnvejrsdag.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18