KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.

Børnehaver i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Strandalleen 38
5800 Nyborg

Sag:1816
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 6.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
184 m2
Bebygget areal
131 m2
Grundareal
625 m2
Garageareal
35 m2
Andet
Opførelsesår
1949
Liggetid
235
Kvadratmeterpris
kr. 35.299
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
24-11-2023
Opdateret
16-07-2024

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

? Hele huset blev flot renoveret i 2021
? Gennemgående gulve i sildebensmønster
? Særdeles skønt og meget lyst køkkenalrum
? Lang og skøn udsigt især fra den store altan
? Sti med ganske få skridt til strand og badehus

På Nyborgs pragtfulde kystlinje ud til Storebælt udbyder vi nu en gennemrenoveret villa på 184 spændende kvadratmeter fordelt på stueplan og første sal plus en dobbeltmuret garage med plads til køretøjer, opbevaring eller måske et kreativt værksted. Boligens særdeles rummelige opholdsrum med køkken og stue i åben forbindelse er det helt centrale rum, hvor I vil tilbringe mange gode timer, både når I er jer selv, og når der kommer gæster på besøg, som I har plads til mange af. Her er praktisk akustikloft, Siemens-hvidevarer af topkvalitet og store Lacuna foldedøre mod både syd og vest, som I kan skubbe ud til siderne, så terrassen bliver inddraget i opholdsrummet i årets lune og varme måneder. I får også to badeværelser i stueplan, som er udstyret med samme interiør fra Kvik. Der er interiør fra samme leverandør i køkkenet med det formål at skabe en æstetisk rød tråd gennem indretningen. De gennemgående sildebensmønstrede gulve af massivt egetræ og uden dørtrin medvirker også med til at understrege boligens gennemført lækre karakter.

I får tre værelser i stueplan, hvoraf det ene, formentlig voksenværelset, har direkte indgang til det ene badeværelse. Ovenpå er der yderligere et værelse på næsten 25 kvadratmeter og dør ud til den ene af etagens to altaner. Den anden ligger i forbindelse med stuen, og den er stor til at rumme et spisebord med tolv spisende gæster, der kan nyde den dejlige udsigt til vandet, broen og livet ude på bæltet.

Haven er næsten nyanlagt med rullegræs fra 2021, gode terrasser og en skøn frugthave med æbler, pærer og blommer, ligesom I får hindbær, jordbær og rabarber. Der er ligeledes solkroge med læ i frugtområdet, ligesom der findes flere andre gode spots i haven, som i det hele taget er placeret ugeneret i forhold til indkig. I får også en garage, der er dobbeltmuret og skabt i samme stil som huset og med identisk tag, så æstetikken også her holder hele vejen.

Storebælt ligger fyrre skridt fra jeres grund og venter på, at I kommer og tager dukkert, eller står ud på jeres paddle board, lige så ofte som I synes. Når I får lyst til en afslappende tur i grønne omgivelser, er der skam også mulighed for det, da I har skovområder til både den ene og den anden side. Vuggestue og børnehave ligger i gåafstand, og skolen befinder sig i cykleafstand, mens der er lidt længere til privatskole og friskole. De større børn skal regne med cirka halvanden kilometer til gymnasiet, hvis de vælger at gå den vej, og afstanden til Nyborg Station er den samme. Bilpendleren kommer til motorvejen på ganske få minutter, så det er hurtigt at komme mod både Sjælland og videre ud på Fyn i den anden retning. Fantastisk beliggenhed kort sagt, bedømt på alle tænkelige parametre.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18