KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Store Klaus 62, Næsby
5270 Odense N

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Arkitekttegnet pragtvilla der er bygget ind i grundens stejle skrænt, så man får en fabelagtig udsigt ud over det naturområde, der støder op til grunden. Man kan nyde den sydvestvendte udsigt fra de mange terrasser, der ligesom huset ligger i forskellige højder, og fra køkkenalrummet med kiploftet, som når helt op i 3,50 meters højde. Disse udsigtsforhold er i sig selv argument nok for at blive forelsket i dette sted. Men selve boligen er nu også temmelig bemærkelsesværdig. Der er tale om topkvalitet hele vejen igennem fra de fuldmurede vægge til materialevalget indenfor. Man får en æstetisk oplevelse af ro og skønhed med lange, smukke linjer, skarpe vinkler og lyse materialer, der alle matcher og klæder hinanden. Se for eksempel den smukke indvendige trappe, der er støbt i beton på stedet og malet hvid. Og hvad med de smagfulde kæmpefliser, der pryder gulvet? Det er det samme hele vejen igennem, uanset hvor man vender blikket.

Boligens store og spændende areal indeholder alt, hvad en børnefamilie med op til tre børn kan ønske sig eller et voksent par med behov for selskabelighed og gode forhold til overnattende gæster, ligesom det er oplagt at arbejde fra hjemmet med disse pragtfulde indendørs og udendørs forhold. Her er naturligvis et særligt skønt master bedroom med soveværelse, walk-in garderobe og badeværelse. Fra soveværelset er der udgang til af de dejlige terrasser. Her er flere stuer og et stort køkkenalrum med et toplækkert snedkerkøkken, hvor der er to ovne og indbygget kaffemaskine. Armaturerne er fra Vola, ligesom de er på husets to badeværelser og toilettet. Møblementet på badeværelserne er fra Montana, så også det blender perfekt ind i husets gennemførte stil. Der er yderligere disponible rum, hvor et af dem er velegnet til eget fitnessrum. Carporten har plads til to bilen.

Nedenfor huset får I en gammel have og nye terrasser fra 2020. Haven fortsætter direkte ud i et naturområde, hvortil der er offentlig adgang, men hvor der kun sjældent kommer nogen forbi. I har derfor en nærmest eksklusiv adgang til den dejlige bålplads bag jeres grund og fredelig adgang til de langstrakte områder mod Stavis Å og Jernalderbyen, der er et spændende historisk værksted med fokus på udgraveringerne fra år 0 og fire hundrede år frem. Stavis Å og området omkring gemmer på fortællinger om istiden, jernalderen og kongeslægten. Dette er således et drømmested for jer med interesse for kulturhistorie og naturforhold. Dyrelivet er rigt med mulighed for at stifte bekendtskab med alt fra viber og blishøns til nattergalen, spurve og falke, ligesom her er græssende rådyr, som sørger for at holde området i naturlig balance. På den praktiske side ligger boligen fredeligt på et lukket vænge, hvor kun beboere og deres gæster kører. Børnene har flere skoler at vælge imellem inden for kort afstand, og det er muligt at komme hele vejen til Odense ad smukke stier.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18