KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Kongensgade 6
4800 Nykøbing F

Sag:19377
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.000.000
Anvendelsesudgift
kr. 19.500
Arealer m.m.
Boligareal
298 m2
Bebygget areal
113 m2
Grundareal
260 m2
Carportareal
18 m2
Garageareal
13 m2
Andet
Opførelsesår
1928
Liggetid
163
Kvadratmeterpris
kr. 10.067
Prisændring
-%
Energimærke
E
Oprettet
29-11-2019
Opdateret
11-05-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Vil du bo i byens centrum, i en af byens flotteste villaer og med hele 298 m2 beboelse samt 113 m2 kælder - så har vi ejendommen her - med plads til hele den store familie og fritiden kan du nyde i den kun 260 m2 store grund, som er anlagt som lukket gårdhave. Villaen er opført i hvid pudset facade, sorte glasseret tegl og flotte originale vinduer med forsats. Ejendommen fremstår yderst velholdt ude som inde og man har moderniseret huset i respekt for ejendommens originale udseende. Der er virkelig mange lækre detaljer i ejendommen, med bl.a. plankegulve, pudslofter - mange steder med stuk og roset.

INDEHOLDER :

En virkelig smuk og lys indgang / hall med flotteste opgang fra kælder til kvist. Stueetagen er indrettet med bl.a. 2 hyggelige stuer, meget stort køkken / alrum med udgang til gårdhaven, gæstebadeværelse og god fordelingsgang.

På 1.salen er der rigtig flot flisebadeværelse med opvarmet gulv, badekar, bruseniche, ovenlysvindue - 2 store værelser / eller stuer og forældre afdeling med soveværelse og walk-in closet.

Derudover er der på 2.salen indrettet skøn teenager- / gæsteafdeling med toilet, 2 virkelig hyggelige værelser med skøn udsigt over byens tage samt opholdsrum.

Kælderen er med udgang til gårdhaven og indrettet med flere depotrum, vinkælder, vaskerum m.m.

Ejendommens gårdhave er indrettet, så den er nem og overskuelig at holde, således at man kun skal tænke på at hygge med familien - der er også et overdækket areal hvor man kan sidde og grille i de sene aften timer.

Ejendommen er lukket af ud til vejen med mur og derudover er der egen garage.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18