KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  

Skoler i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Holbergsvej 134
4700 Næstved

Sag:GGV2719
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
202 m2
Bebygget areal
125 m2
Grundareal
1.100 m2
Garageareal
57 m2
Andet
Opførelsesår
1973
Liggetid
278
Kvadratmeterpris
kr. 17.302
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
08-11-2019
Opdateret
13-08-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

NB. VIRTUEL FREMVISNING ER OGSÅ MULIGT EFTER NÆRMERE AFTALE OG VIA FACETIME.

GENNEMRENOVERET ? PEFEKT OG INDFLYTNINGSKLART
1,5 PLAN - MED FULD KÆLDER OG DOBBELT GARAGE
GRØNNE, BØRNEVENLIGE OG ROLIGE OMGIVELSER
PERFEKT TIL DELVIS ERHVERV ELLER STORE FAMILIER

Byen:
Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er nogle af byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere end 50.000 indbyggere, er det Sjællands femtestørste by og den uofficielle hovedstad på Sydsjælland. Byen er en driftig handelsby med mange arbejdspladser og gode uddannelsesmuligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter med det offentlige til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere en 5.000 rejsende hver dag.
Beliggenheden:
Ejendommen ligger i det meget eftertragtede digterkvarter, som er et af byens absolutte bedste og mest eftertragtede områder pga. den centrale beliggenhed, med kort gåafstand til både bymidten og Herlufsholm skov. Et særdeles børnevenligt kvarter, med stisystemer, som kan benyttes til og fra byens bedste skoler - Lille Næstved og Herlufsholm Kostskole, med henholdsvis 1100 og 650 elever. Kvarteret har rideskole, børneinstitution og ca. 800 meter via sikkert stisystem til Digtervejsskolen, som er indskolingsafdeling til Lille Næstved Skole. Der er 3 km til nærmeste golfklub og 9 km til Sjællands mest idylliske ferieparadis ? Karrebæksminde/Enø. Rekreative grønne områder med stier, skov og naturfitness findes i kvarteret. Offentlig transport findes indenfor 200 meter.
Ejendommen:
Er opført i 1973 i 1½ plan, med fuld kælder og med muret dobbeltgarage.
Efterfølgende er ejendommen gennemrenoveret, både ud- og indvendigt, så den nu fremstår både tidssvarende og eksklusiv. Boligarealet udgør 202 m2, kælder 126 m2 og muret dobbeltgarage på 57 m2 med fjernbetjente el-porte. Grunden på 1100 m2, ligger højt og er flot anlagt. Opvarmningen sker via nyere gasfyr. Alarmsystem og delvis IHC er installeret.
Planløsning:
Stor entré med garderobegang samt trappeforløb til kælder og førstesal. Badeværelse/toilet med bruseniche. 3 værelser i god størrelse. Sydvendt stue og køkkenalrum med brændeovn, adgang til overdækket terrasse og have. Eksklusivt køkken med hvide elementer og gode hårde hvidevarer. Bryggers og bagindgang, i direkte forbindelse med køkkenet.
Ovennævnte har klinkebelagte gulve og vandbaseret gulvvarme. Værelser har trægulve.
1 sal: byder på endnu en hyggelig sydvendt stue, med adgang til overdækket balkon brændeovn og udsigt udover kvarteret. Stort soveværelse med plankegulv og direkte adgang til badeværelse/toilet.
Hele etagen opvarmes med vandbaseret gulvvarme.
Kælder: Består af 4 disponible rum, hvor af 2 er meget store og 1 har brændeovn. Badeværelse/toilet med gulvvarme. Sauna. Vaske-/fyrrum med udgang.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18