KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Skovbovængets Alle 15
4000 Roskilde

Sag:AK20128
Ejendomstype
Villa
Økonomi
Kontantpris
kr. 7.800.000
Arealer m.m.
Boligareal
219 m2
Bebygget areal
116 m2
Grundareal
468 m2
Carportareal
25 m2
Andet
Opførelsesår
1910
Liggetid
140
Kvadratmeterpris
kr. 35.616
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
25-05-2020
Opdateret
12-10-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

KVARTERET:
Villaen ligger fantastisk placeret på en stille vej med kort afstand til alt. Fra adressen er det muligt at gå til Roskildes charmerende bymidte med restauranter, caféer og musiksteder. Ligeledes findes der gode indkøbsmuligheder tæt på boligen, og her er heller ikke langt til hverken havnen, stranden eller Hyrdehøjskoven. Også motorvejen nås hurtigt, hvorfor turen til København kan tilbagelægges på omtrent 35 minutter.

EJENDOMMEN:
På en eftertragtet adresse toner én af Roskildes mest karakteristiske ejendomme frem og adskiller sig fra mængden med sin originale, arkitektoniske stil fra 1910. Boligen breder sig over hele 219 kvm med 92 ekstra kvm i kælderen, mens grunden udgør 468 kvm. Hjemmet kendetegnes af lækre materialer og unikke detaljer, som for eksempel stuernes stukloft, dannebrogsvinduerne, den antikke svenske porcelænsovn og de hvidpigmenterede gulve. Det eksklusive køkken er udført med hvide, grebsfrie fronter og et sort SMEG-køleskab. Førstesalen rummer tre værelser, hvoraf det ene har udgang til en dejlig balkon. Tårnværelset på anden sal har en ganske særlig atmosfære med en fin udsigt og synlige træbjælker. Her egner kvadratmeterne sig især godt som teenageafdeling, da der er mulighed for at indrette en lejlighed. Alle etager indeholder toilet, som alle præsenterer sig flot i et stilrent design med eksempelvis regnbruser og linjeafløb på de to badeværelser.

Den lyse, flisebelagte kælder byder på to disponible rum, et viktualierum samt et bryggers.

Haven, der er anlagt af en havearkitekt, omkranses af en opvokset hæk, og prydes af en hyggelig gårdhave bagest på grunden.

En suveræn villa i fantastisk stand med mange kvadratmeter og en uovertruffen detaljerigdom på en skøn adresse.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18