KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Ordrupgårdvej 8
2920 Charlottenlund

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

367 unikke liebhaver etagekvm på en af de mest eftertragtede veje i Charlottenlund. Huset er tegnet af arkitekt Mikkel Westfall fra Aarstiderne Arkitekter, der også stod for tilsynet under ombygningen i 2008-2009. Alt er udført i høj kvalitet og alle detaljer er gennemtænkt.

Huset ligger meget tæt på grønne områder som Dyrehaven, Ellemosen og Bernstorffsparken, nær Skovgårdsskolen, daginstitutioner og indkøbsmuligheder på Ordrupvej samt Jægersborg Alle. Villaen er højt beliggende, hvilket giver et unikt lysindfald hele dagen samt en smuk udsigt over den park lignende have. Den store, sydvendte og private grund er nem at holde med robotplæneklipper og har dejlige solfyldte terrasser og skønne beplantninger med flotte, gamle rododendron buske. Et nemt hus for den travle familie, hvor samlingspunktet er det særligt store køkken/alrum hvor der er udsigt til haven og den omkringliggende, grønne og smukke natur.

Huset tilbyder: Lys hall med ovenlys, garderobeskabe samt skabsplads. Stort køkken/alrum i forskudte niveauer til både spisestue og stue, hvilket giver rummet et unikt look med udsigt til den stedsegrønne, smukke have. Køkkenet er fra tyske Bulthaup og af bedste kvalitet og elementerne går igen i det store og rummelige bryggers med hårde hvidevarer fra Miele. Stuerne har vinduer fra gulv til loft, som kan åbnes, så man bliver et med naturen og har direkte udgang til en af de mange terrasser huset tilbyder. Midtpunktet i alrummet er en flot designet indbygget gaspejs, som man har fornøjelsen af, både i køkken, spisestue og stue. I stueplan endvidere et stort kontor, et værelse samt et indbydende gæstetoilet. Der er gulvvarme overalt i stueetagen.

1.Sal: Stor, lys repos med godt lysindfald fra ovenlysvindue, 4 rummelige værelser og 2 badeværelser. Det ene værelse er masterbedroom med direkte udgang til skøn tagterrasse med udsigt til Ellemosen, masser af skabsplads og skønt badeværelse med gulvvarme. De tre andre rummelige værelser har alle smuk udsigt og det ene ligeledes udgang til den skønne tagterrasse. Hertil dejligt badeværelse med gulvvarme og jacuzzi. Kælderen: Tør, klinkebelagt og meget anvendelig kælder. Stort teenage værelse, godt badeværelse, the-køkken samt 2 gode rum til opbevaring. Endelig stor carport i samme stil som huset med yderligere 2 opbevaringsrum. Alt i alt et fantastisk hus med masser af plads i rigtig god stand, nemt at holde, på den rigtige beliggenhed og med fokus på det gode liv. Det skal opleves for rigtigt at kunne forstå alle fordelene.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18