KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Nydamsvej 17
2880 Bagsværd

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På en attraktiv adresse lidt syd for Bagsværd Sø og med få hundrede meter til Hareskoven kan vi nu udbyde denne særdeles rummelige og flotte familievilla. Her får I hele 210 m2 bolig plus en meget anvendelig kælder med en stor, integreret dobbeltgarage. I får også en dejlig have med indbydende udemiljøer, og som prikken over i?et har I bare ti minutters gang til Skovbrynet Station. Ejendommen er en skøn 60?er-villa, der fremstår i pæn, løbende vedligeholdt stand.

Kælderen tæller 130 m2, og her er foruden dobbeltgaragen en separat afdeling med badeværelse, bryggers, fyrrum og to disponible rum. Den er ikke godkendt til beboelse, men fremstår i pæn og ganske anvendelig kvalitet, så her er rig mulighed for at indrette en teenagerafdeling eller hobbyrum. Også boligen er i pæn stand, og de mange kvadratmeter er gavmildt udnyttet med to stuer en suite og tre gode værelser. Værelserne er faktisk så store, at de nemt kan opdeles i tilfælde af eksempelvis familieforøgelse. I finder også både et andet og et tredje badeværelse, og i boligens køkken kan I indrette en dejlig spisekrog, hvor I kan nyde kaffen og de blødkogte æg sammen med morgensolen fra de østvendte vinduer. Endelig får I en stor, skøn udestue på 31 m2, som er udført med gulvvarme.

Her kan I nyde de lækre bonuskvadratmeter hele året rundt - selv når det danske efterår ikke gør sig umage. Da huset ligger langt fremme på matriklen, er den hyggelige baghave både stor og ganske privat. Udover en solrig fliseterrasse er den anlagt med en grøn plæne, der indbyder til sommerfester. Kvarteret er præget af et igangværende generationsskifte, så der er flinke naboer i alle aldre. Her er kort afstand til skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder, og via Skovbrynet Station har I bare en halv time til Hovedbanegården. Kontakt os for en fremvisning.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18