KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Niels Neergaards Gade 30
2300 København S

Sag:DL415
Ejendomstype
Rækkehus
Økonomi
Kontantpris
kr. 8.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
142 m2
Andet
Opførelsesår
2014
Liggetid
7
Kvadratmeterpris
kr. 63.345
Energimærke
A2010
Oprettet
13-10-2021
Opdateret
20-10-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

SUVERÆNT RÆKKEHUS MED SYDVENT GÅRDHAVE OG FED BELIGGENHED

Vi udbyder lige nu et af de ekstremt eftertragtede rækkehuse ved Havnevigen på Islands Brygge Syd. Det eksklusive rækkehus er en del af ejerforeningen Artillerihaven, og man fornemmer tydeligt de kvalitetsbevidste materialevalg fra arkitekterne Mangor & Nagel, så snart man træder indenfor i boligen.

Stueplanet byder på to terrasser, én på hver side af bygningen; hvoraf den hyggelige gårdhave er ideelt placeret mod sydvest. I midten af rummet ligger jeres køkken og dagligstue i et åbent plan, hvor køkkenet fremstår med lyst træ og hvid corian bordplade. Køkkenet forlænges på elegant vis med en bænk, hvor der er indbygget opbevaring. I stueplanet har man endvidere adgang til et stilrent badeværelse med separat bruseniche.

På førstesalen befinder soveafdeling sig, hvor I får tre værelser at indrette jer på. Alt efter familiens størrelse, så er der plads til hjemmekontor eller gæsteværelse. Hjemmets andet badeværelse befinder sig også på førstesalen med hvide linjer og separat bruseniche.

På anden sal får I en fantastisk rummelig stue og jeres egen private solplet af en tagterrasse; der ligeledes peger mod sydvest.

Slutteligt tilhører der et stort privat opbevaringsrum i parkeringskælderen, hvor der også er mulighed for tilkøb af privat P-plads.

I vil straks finde jer hjemme i den arkitektonisk prægede bydel med kort til alle hverdagens fornødenheder og byens fristelser. Med Amager Fælled og Havnevigen i baghaven får I som bymennesker en perfekt placering med natur, vand og København i første parket. Og skal I pendle ud af byen med bil, så skal I blot følge Artillerivej for en kort stund til I havner på motorvejen.

Hvorfor skal I købe denne bolig? Det skal I fordi I får et smukt arkitektonisk rækkehus med en funktionel planløsning, der giver plads til hele familien. Der er et unikt fællesskab i området med legende børn. Derudover har I byen, strand og natur inden for utrolig kort afstand; I får således det bedste fra begge verdener.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18