KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Dyrehavevej 11
8370 Hadsten

Sag:1081620A
Ejendomstype
Lystejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.595.000
Arealer m.m.
Boligareal
164 m2
Bebygget areal
126 m2
Grundareal
15.000 m2
Andet
Opførelsesår
1957
Liggetid
461
Kvadratmeterpris
kr. 9.726
Energimærke
G
Oprettet
14-12-2022
Opdateret
20-03-2024
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
1.539 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Velholdt nedlagt landejendom beliggende i roligt meget naturskønt område ved offentlig vej mellem Århus og Randers. Her er gode tilkørselsforhold ved asfaltvej i rolige omgivelser i ly af fredsskoven ved Clausholm slot, og nær det store naturområde Alling Ådal hvor du/i kan du gå på oplevelse via et utal af stier og ruter som går igennem ådalen. Naturen i Alling Ådal varierer meget og byder på både enge, moser og søer. Der er fra ejendommen kun ca. 2,5 km til Voldum by der byder på rigtig mange faciliteter som f. eks. friskole, børnehave, idrætshal, boldbaner, krolfbane, motionscenter, købmand, og lægehus med 2-3 læger. Der er 6,5 km til rideskole i Lime.

Velholdt stuehus er bygget i 2 omgange med cementstenstag og en mindre del med built up tagdækning. Her er 1, 5 pl. bolig der i 1989 er tilbygget med carport og lyst badeværelse indeholder entre, velholdt spisekøkken med egetræslåger, baggang med adgang til kælder, vinkelstue, stort gennemgangsværelse med trappe til 1 sal. Dejligt lyst badeværelsen med bruseniche der er opført i 1989. 1 sal med 3 gode værelser samt depotrum. Anvendelig kælder udgør 30 kvm. Boligen er løbende vedligeholdt med gode og velvalgte materialer. Cementstenstag, yderdøre og vinduer i bondehusstil af træ i stueetagen fra 1998, og på 1 sal er træ-allu vinduer fra 2010. Der er i 2014 installeret centralvarme på 1 sal. Indvendige døre i stueetagen er ligeledes udskiftet i 2014. Der er fra stuen udgang til vestvendt terrasse og flot have der ligger i læ af skovens træer.

Ejendommen har rigtig gode rummelige og solide anvendelige bygninger er opført af røde teglsten og maskinhus af metalplader samt eternittagdækning. Udbygningerne er meget anvendelige til mange forskellige formål og har tidligere været anvendt til so- og slagtesvineproduktion. En rummelig ejendom der er velegnet til mange pladskrævende hobbyformål eller til mindre dyrehold.

Jorden er beliggende ved bygningerne og der kan evt. tilkøber et større areal. Forhør nærmere herom.

Varmeforsyning ved Twin head stokerfyr. Vandforsyning fra Voldum vandværk. Er tilsluttet Waoo fibernet.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18