KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Herredsvejen 65, Bjerregrav
9632 Møldrup

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

ENESTÅENDE FLOT BELIGGENDE BYGGEGRUND MED DAMBRUG OG STORE INDTÆGTER:

Kan også købes - uden at dambruget medfølger til reduceret pris - ring og hør nærmere.

Hørup Møllesø er et fantastisk udgangspunkt i dette naturområde, hvor vandet springer fra en kilde ovenfor mølledammen. Fra kilden løber vandet til den store og den lille Møllesø eller via bækken forbi området og ud i engene mod Skals å.

I kanten af Møllesøen er der tilladelse til byggeri af 150 m2 stor bolig i 2 plan - altså samlet 300 boligkvadratmeter efter udført tegning. Dertil tilladelse til opførelse af mindre lade.

Se billederne og udsigten fra stuehusets terrasse kan fornemmes.

Fra kilden er der tilladelse til indtag af vand til dambrug. Selv om det er et dambrug, ligger dammene naturligt i området.

Ud over dambruget findes naturområde med bakker og dale, samt ca. 2,5 ha. der er støtteberrttiget efter enkeltbetalingsordningen.. Et område med en enestående jagt, der er firi for køber. Aktuelt er arealet bortforpagtet for ca. 10.000,00 pr. år.

Ejendommen sælges med alle de til dambruget nødvendige bygninger - men som nævnt uden bolig men med byggeret, der gælder i 3 år fra foråret 2014.

Det bemærkes, at de anføret m2 er fra tilladelsen. Køber skal selv opføre stuehuset.

DAMBRUGET

1. kl. reg./godk. vælddambrug, 60 s/l direkte vandindtag fra egen sø/kilde til 11 damme og 5 kanaler. Der er 33,6 tons foderkvote. Nybygget klække/yngel hal på ca. 288 m2.

Dambruget er udlejet frem til 2020 med et års opsigelse fra forpagter.. - og jorden er aktuelt udlejet. De samlede lejeindtægter udgør ca. 230.00,00 kroner pr. år.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18