KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.

Supermarkeder i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Dønnevældevej 63
3230 Græsted

Sag:703
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 7.500.000
Arealer m.m.
Boligareal
267 m2
Bebygget areal
185 m2
Grundareal
58.203 m2
Andet
Opførelsesår
1800
Liggetid
4
Kvadratmeterpris
kr. 28.090
Energimærke
B
Oprettet
30-09-2021
Opdateret
04-10-2021
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
145 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

En rigtig spændende ejendom, hvad enten man blot ønsker at nyde naturen og freden på landet, eller om man ønsker den aktive livsstil med heste eller dyrehold.

For enden af privat markvej gemmer denne fine hvidpudsede ejendom sig i fredelige omgivelser. Ejendommen er omkranset af 5,8 hektar marker, så her har du langt mellem naboerne. Den nærmeste nabo er et ridecenter med ridehus og baner. Fra ejendommen er desuden kort ridetur til Gribskov samt god cykelsti til Græsted eller Helsinge. Ejendommen er kun beliggende ca. 2 km uden fra Græsted, hvor der er gode indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner samt bus og togforbindelser. Helsinge ligger 5 km i den anden retning med gågade, spisesteder, indkøbsmuligheder, svømmehal og Gymnasie. Både Gilleleje og Hillerød kan nås i bil på 15 min, og København på 40 min.

Her er gården, som lige er til at flytte ind i.
Hele gården er renoveret i 2017- 2020. Taget er skiftet, vinduer, køkken, hele 3 badeværelser, samt gulve. De fleste vægge, gulve, samt lofter, er efterisoleret, hvilket sikrer en flot energimærke. Der er installeret luft til vand varmepumpe og der er dejlig gulvvarme i hele huset (bortset fra bryggers).

Huset byder på stor entré med adgang til værelsesafdeling med 4 værelser, samt badeværelse. Herfra adgang til husets hjerte - det kæmpestore køkken alrum-stue med den skønneste udsigt over egne marker og lille sø. Her er virkelig god plads til den store flydersofa, når der skal hygges. Det store spisebord, når familien eller gæsterne skal bespises og underholdes. Når børnene skal lave lektier kan de sidde i baren, mens der laves mad i det flotte tidløse hvide køkken, hvor der er godt med skab- og bordplads. Fra spisestuen er der flere udgange til den store terrasse, som omkranser det meste af huset, og hvor solen og den fredelige natur kan nydes hele dagen.

Fra køkkenet er der adgang til stor mellemgang med indbyggede skabe, 2 af husets 3. badeværelse samt stort bryggers. Fra bryggers er der udgang til det ene længe. 1.salen indeholder en hel afdeling for sig selv. To meget store og rumlige værelser, et stort repos, en stue samt endnu et badeværelse. Oplagt som teenager/gæsteafdeling, eller privat afdeling kun for forældrene.

Ejendommen byder på 2 gode længer, som er i forbindelse med huset. I den ene længe er der god plads til opbevaring, og der kan man ligeledes evt. etablere gildesal eller hestebokse. I den anden bygning, har man med den store port adgang til tør garage eller værksted med højt til loftet. Der er en dejlig stor gårdsplads omkranset af fine marksten, samt et meget hyggeligt gårdmiljø, hvor solen kan nydes.

Grunden er kuperet og giver et spændende udtryk. Den ene mark er udlagt til skovrejsning (som kan fjernes igen), her er etableret stier, så man kan få en hyggelig gåtur på egen grund/skov når hunden skal luftes. Der er ligeledes plads til heste eller dyrehold hvis man ønsker dette.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18