KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.

Skoler i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Plejeltvej 13, Havreholm
3100 Hornbæk

Sag:34694
Ejendomstype
Landbrugsejendom
Økonomi
Kontantpris
kr. 7.950.000
Arealer m.m.
Boligareal
282 m2
Bebygget areal
149 m2
Grundareal
20.070 m2
Andet
Opførelsesår
1907
Liggetid
102
Kvadratmeterpris
kr. 28.191
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
27-07-2021
Opdateret
06-11-2021
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
670 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Lystejendom mellem Hornbæk og Esrum Sø.

Lad skuldrene falde, og træk vejret dybt ind - ejendommen her på Plejeltevej 13 i det lille lokalsamfund Havreholm er den slags, der får én til at slappe helt af. For når du har hele 282 boligkvadratmeter og over to ha grund til rådighed, og tilmed bor nær Esrum Sø, Hornbæks dejlige badestrande og skoven Klosteris Hegn - er det vitterligt svært at ønske sig meget mere. Velkommen til Ravnegaard!

Ravnegaard er navnet på den firlængede gård, som har ligget her siden 1726. Ejendommen brændte i 1906, men blev bygget op på ny allerede året efter. Navnet hængte ved, og indtil 2018 er der drevet landbrug på ejendommen. I dag fungerer ejendommen udelukkede til beboelse og er gennem de sidste par år blevet gennemrenoveret i særdeles gode materialer.

Man bliver i godt humør, allerede fra man betragter ejendommen udefra. Der er en ro over den pudsede, sennepsgule facade med de hvide dannebrogsvinduer og den store gavlkvist. Sammen med de tre andre længer danner den et harmonisk hele med en fin gårdplads i midten.

Harmonien følger med indenfor i de smukke, lyse stuer med hvidmalede gulve og franske døre. Her er plads med stort P og flotte detaljer flere steder såsom flotte radiatorskjulere og synlige loftsbjælker. Førstesalen er heller ikke glemt, og her venter rustikke bjælker i loftet, der flere steder er ført til kip. Herfra har I også et godt udsyn over landskabet og ikke mindst til haven nedenfor.

Haven er som et kæmpe udendørs frirum med masser af mulighed for udfoldelse. Den store græsplæne har frodig bevoksning, der skaber en lille park, store højbede flere steder med rig mulighed for at dyrke egne afgrøder, et stort orangeri samt en regulær urtehave. Derudover venter der også næsten 700 m2 udhuse med plads og mulighed til, hvad I nu måtte have interesse i.

Alt i alt et landsted af høj kvalitet, hvor det gode liv venter til de med frihedstrang og et ønske om at sætte farten lidt ned.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18