KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.

Børnehaver i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Enemærkevej 3
7321 Gadbjerg

Sag:500-1198
Ejendomstype
Kvægbrug
Økonomi
Kontantpris
kr. 12.900.000
Arealer m.m.
Boligareal
137 m2
Bebygget areal
121 m2
Grundareal
1.052.993 m2
Andet
Opførelsesår
1868
Liggetid
744
Kvadratmeterpris
kr. 94.161
Prisændring
-%
Energimærke
G
Oprettet
07-05-2018
Opdateret
20-05-2020
Erhverv
Til leje
N
Til salg
N
Erhverv areal
3.094 m2

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

136 ha. økologisk mælkeproduktionsbedrift beliggende ca. 24 km nordvest for Vejle i trekanten mellem Billund, Bredsten og Give. Med ca. 5-6 km. til Give og Gadbjerg hvor der er der skole, daginstitution, gode fritidsaktivitetsmuligheder og dagligvarehandel. Arealet er velarronderet og kan vandes. Arealet fordeler sig med ca. 117 ha grovsandet ager, ca. 1 ha. permanet græs, ca. 8,8 ha skov. Restarealet er markskel, læhegn, vej, gårdsplads m.m.

FGF (Farre Grovfoder Forsyning AMBA)
Bedriften er en del af FGF, som er et økologisk drevet foderforsyningsselskab. Medlemmerne udlejer deres jord og opbevaringskapacitet til FGF. Der dyrkes foder og salgsafgrøder på ca. 1.250 ha jord, som primært sælges til medlemmernes ca. 750 køer plus opdræt. Det er FGF´s fornemmeste opgave at optimere markdriften så kvalitet, mængde og pris bliver til fordel for medlemmerne.

Samarbejde er den vigtigste del af FGF. FGF ejer en fuldfoderblander,øvrige maskiner ejes af medlemmerne. Alle medlemmer kan byde ind på udførsel af opgaver i marken. Der er en driftsleder, der har det daglige ansvar, som i samråd med medlemmerne tilrettelægger opgaverne. Der er et månedligt møde vedrørende opgaver og sparring.

FGF har mange fordele bl.a. med mangeårs erfaring med produktion af økologisk foder. Ejeren kan koncentrere sig om at passe køerne, foderet leveres dagligt af god kvalitet, gode sparrings muligheder med medlemmerne af FGF om alle relevante spørgsmål, samt muligheden for indkøb og aftaler med rabat.

Bedriften vil egne sig til en nyetableret mælkeproducent, som kan drage fordel af at være en del af et etableret fællesskab. Bedriften vil alternativt kunne udnyttes til kviehotel for en etableret mælkeproducent eller evt. ammekvæg med salg af økologisk kød af egen avl.

Bedriften består af 3 ejendomme.

Hovedejendommen Enemærkevej 3:
Ca. 45 ha mælkeproduktions ejendom med plads til ca. 190 køer dels jersey, Holstein og krydsningskøer. Desforuden er der plads til ca. 50 kalve/kvier.

Bredste landebvej 54:
Ca. 60 ha. bygningsløs ejendom, som ligger nabo til hovedejendommen.

Gl. Skolevej 7:
Ca. 30 ha. ejendom, hvor der er gyllebeholder og foderlade. Foderlade er ikke registreret i BBR

Produktionsanlægget til de ca. 190 køer er af varierende kvalitet, med en lidt lille malkekapacitet.

Ejendommen sælges for konkursbo med fuld ansvarsfraskrivelsesklausul.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18