KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Egelundsparken 2, Rostrup
9510 Arden

Sag:95101556
Ejendomstype
Helårsgrund
Økonomi
Kontantpris
kr. 150.000
Arealer m.m.
Grundareal
5.340 m2
Andet
Liggetid
688
Prisændring
-%
Oprettet
15-02-2022
Opdateret
05-01-2024

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

STORE JORDBRUGSPARCELLER - HØJT BELIGGENDE MED UDSIGT DIREKTE TIL NATUREN - KLAR TIL BEBYGGELSE, MEN INGEN BYGGEPLIGT!

Grundene ligger i den nordlige del af Rostrup - højt og med absolut smuk udsigt over ådalen til Lundgård Bæk og skoven - markerne og Rostrup by, som er en velfungerende landsby med godt sammenhold og bl.a. købmandsbutik og børnehus - cirka 7 km. til Arden og 6 km. til Astrup, hvorimellem der er en nyanlagt cykelsti.

5340 kvm. naturgrund, som er klar til bebyggelse - stik til el, fiber, vand og kloak er lagt ind på grunden og tilslutningsafgifter til el og kloak er indeholdt i købesummen. Køber skal selv etablere faskine til nedsivning af overfladevand på egen grund - og køber skal selv betale tilslutningsafgift til vand (kr. 11.000).

Jordbrugsparcellerne ligger i landzone, men er omfattet af lokalplan 4.7, som bestemmer, at parcellerne må ikke yderligere udstykkes og der må kun være en beboelsesenhed på hver matrikel.
Øvrige hovedpunkter i lokalplanen:- åben/lav boligbebyggelse indenfor fastlagt byggefelt, bebyggelsesprocent max. 10, max. 1½ etage og max. højde 8,5 m., jordfarver til udvendige bygningsflader, der er pligt til medlemsskab af Grundejerforeningen (endnu ikke etableret)
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18