KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.

Skoler i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Engdraget 15
3390 Hundested

Sag:K2015279
Ejendomstype
Helårsgrund
Økonomi
Kontantpris
kr. 315.000
Arealer m.m.
Grundareal
1.090 m2
Andet
Oprettet
05-10-2021
Opdateret
05-10-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

1090 kvm stor grund i dejligt område i Lynæs. Bor du ikke allerede i Lynæs/Hundested, bør du bestemt overveje om det ikke er her drømmehuset skal opføres. Vi er kun 1 times kørsel fra København. Lynæs har storslået natur, som bl.a. omfatter skove, åbne marker, vand på 3 sider. Nogle af Danmarks absolut bedste badestrande og surfe-/kitestrande. En lille gåtur og du står på havnen i Lynæs, hvor den gamle havn, lystbådehavnen og fiskeforretningen danner rammen om det hyggelige miljø.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18