KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Illeris 147, Illeris
9640 Farsø

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Kvadratmeterpris i særklasse sammenlignet med andre huse i området.
Evt. bytte med anden fast ejendom. Skov eller andet.
Et rummeligt fritidshus med 12 rigtige sovepladser - her ud over hems og børne senge. Velegnet til samling af familien og udlejning.
I 2019 er der lavet nyt tag på garage og nyt tag på en del af tilbygningen fra 1996 - på denne del også lavet isolering på loftet i forbindelse med skift af tag.
I 2019 er udskiftet 2 døre mod nord og vinduerne i det meste af huset undtagen svalegang og ved sydlig terrasse. Dertil lavet terrasser med nye fliser. Samlet renovering for 200.000 foråret 2019.
I 2020 udskiftet inventar på badeværelse og indsat ny vaskemaskine/tørretumbler.
Nettolejeindtægt for 2020 på 41.655,00 kr. ved udlejning. Tilmeldt udlejning for 2021.
Stort, lyst fritidshus beliggende på stor, lukket grund i det dejlige Illeris-område, ca. 500 m fra vandkanten, 1 km fra golfbane og put and take sø, 1,5 km fra indkøb, lystbådehavn og centrum af Hvalpsund. Fritliggende stor garage opført i træ.
Et dejligt, lyst hus med centralt indgangsparti med klinkegulv og skabsvæg. Herfra ligger det oprindelige hus på den ene side og den nyeste tilbygning på den anden.

Det oprindelige hus er indrettet med lille gang med ny dør til terrassen og adgang til mindre badeværelse med brus, trappe til 1. sal - der indeholder 2 gode værelser, det ene med udgang til svalegang. Desuden køkken/alrum i åben forbindelse med mindre opholds-/hygge-afdeling, her er den ene af husets 2 brændeovne placeret centralt i det åbne rum.

Den nyeste afdeling af huset indeholder stort badeværelse med bruseniche, vaskemaskine, hjørnespa og tilknyttet sauna. Stor lys stue med spiseplads, to opholdsafsnit og brændeovn fra 2015. I såvel badeværelse som i den store stue er der klinkegulv med elgulvvarme. Fra stuen hvor der supplerende findes brændeovn, er der adgang til gennemgangsrum med adgang til 1 værelse med dobbelseng og barneseng. Det andet værelse har 5 sovepladser - 3 enkel senge, 1 køjeseng og dertil hems, som ikke medregnes i antal sengepladser eller i arealer.

Velegnet til familiesammenkomster, når fodboldholdet skal rystes sammen - eller hvis man bare er flere, der skal nyde området og hygge på terrassen om aftenen.

Udvendig maling er påbegyndt.

Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: klik her for at se linket
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18