KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.

Børnehaver i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Valmuevej 7, Egense
9280 Storvorde

Sag:850
Ejendomstype
Fritidshus
Økonomi
Kontantpris
kr. 1.395.000
Arealer m.m.
Boligareal
119 m2
Bebygget areal
119 m2
Grundareal
1.270 m2
Andet
Opførelsesår
1972
Liggetid
216
Kvadratmeterpris
kr. 11.723
Oprettet
04-05-2023
Opdateret
07-12-2023

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Dette skønne sommerhus er beliggende på Valmuevej i Egense kun 200 meter fra Limfjorden på en blind vej uden trafik. Området er utroligt naturskønt og indbyder til gåture på diget eller på den nærliggende Marina, der er ligeledes gåafstand til Hals/Egense færgen. I området finder man også den lokale købmand der har åbent hele året.

Sommerhuset er renoveret/nybygget i 2019/2021 og indeholder stor åbent fuldt udstyret køkken i forbindelse med spisestue og stue hvor det er plads til de store sammenkomster og fødselsdage. 3 store soveværelser med garderobeskabe og terassedør. 2 store badeværelser med gulvarme og rummelige brusekabiner. Vaskemaskine og tørretumbler på det største af badeværelserne. Fordelingsgang samt entre. Der er installeret 3 varmepumper i huset hvoraf den ene er på wifi så varmen kan tændes hjemmefra. Stor skøn overdækket solrig privat terrasse med udgang fra stue og master bedroom. Grunden er knap 1300 m2 med græs, hæk, frugttræer og klar til til børn og unge sjæle til at boltre sig på. Stort tørt nybygget skur med strøm som kan ombygges til anneks hvis dette ønskes. Der er indlagt fiber internet. huset sælges møbleret minus nogle personlige effekter. Sommerhuset er klar til brug og venter på en ny familie til at overtage og bruge sommerhuset som det fortjener.

Valmuevej 7 er et sommerhus hvor der er kælet for detaljerne og hvor der er plads til den store familie da sommerhuset er på hele 119 M2.

Ønsker i en fremvisning af dette skønne sommerhus så kontakt din lokale mægler som altid træffes på 30806094.

Mvh Mæglerkæden
Carsten Drischel
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18