KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Esthersvej 1
8420 Knebel

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Her er muligheden for at bygge et sommerhus tæt på de åbne marker, samt kort gå afstand til stranden.
I området findes der en Kommuneplan for Sommerhusområdet ved Skødshoved Strand som giver mulighed for at opføre et etplans hus, og med en byggelseprocent på max 15 % af grundens størelsen.
Kør igennem de idylliske omgivelser og mærk hvordan roen sænker sig over nabolaget, imens lyden af bølgernes brusen kommer nærmere. Ja her, ligger denne fritidsgrund under 200m fra den børnevenlige badestrand, som indbyder til slentreture langs vandkanten og friske dukkerter i solens skær, -alt sammen med udsigt over Aarhus. Her er der skønt, og de smukke naturomgivelser ved Mols Bjerge danner de perfekte rammer for cykel- og gåture, hvor man rigtigt kan udforske de frodige omgivelser. -Det perfekte getaway i sommerperioden, og så er I mindre end en times kørsel fra Aarhus pulserende byliv og stemningsfyldte gadebillede.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18