KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.

Supermarkeder i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Hjallesevej 117, ST. TH.
5230 Odense M

Sag:DLO220
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.150.000
Arealer m.m.
Boligareal
105 m2
Andet
Opførelsesår
1934
Liggetid
89
Kvadratmeterpris
kr. 20.476
Prisændring
-%
Energimærke
F
Oprettet
07-07-2021
Opdateret
04-10-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

RUMMELIG 4-VÆRELSES LEJLIGHED MED CENTRAL PLACERING I ODENSE M

Velkommen til Hjallesevej 117, st. th, i Odense ? her ligger en fremragende 4-værelses lejlighed, der nu kan blive jeres nye hjem. Boligen egner sig til alle stadier af livet, om end man er enlig eller par ? her er masser af muligheder, samt en delevenlig planløsning.

Ejendommen er opført i 1934, og fremstår moderne og velholdt. Til boligen hører en stor fælles baghave med flere hyggekroge, og en velanlagt forhave.
Indvendigt bliver man budt velkommen af den indbydende entré, der fungerer som fordelingsgang for resten af boligen. Til lejligheden hører et stor og lyst funktionelt køkken med integrerede hvidevare.

Lejligheden giver mulighed for at have både spise- og opholdsstue, og rummene har et flot lysindfald gennem de fine vinduer. Derudover byder lejligheden på de tre pæne værelser ? det ene har desuden udgang til den solrige altan, der med en vestvendt placering giver mulighed for at nyde eftermiddags- og aftensolens stråler med udsigt over haven. Til sidst ligger det fine badeværelse, hvor pladsen er elegant udnyttet, og det inkluderer separat brus.

Beliggenheden er helt i top ? med en placering i et roligt beboerområde har man her alle forudsætninger for at nyde tilværelsen i fred og ro. Samtidigt byder placeringen på al bekvemmeligheden ved at bo så tæt på byen, med mange butikker i nærområdet, og ikke mere end 220 meter til flere indkøbsmuligheder. Man har derudover kort til offentlig transport og kun 2 km til Odenses hyggelige midtby. Går man på en uddannelse ligger både erhvervsuddannelser og SDU ikke mere end 3 kilometer fra hoveddøren.

Hvorfor bør I købe denne bolig?
Den har en fantastisk central og rolig beliggenhed, med et flot design og god plads i en delevenlig planløsning.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18