KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.

Børnehaver i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Knud Den Stores Vej 32B, 3. tv.
4000 Roskilde

Sag:1903583
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.275.000
Arealer m.m.
Boligareal
59 m2
Andet
Opførelsesår
1966
Liggetid
171
Kvadratmeterpris
kr. 38.559
Energimærke
D
Oprettet
21-01-2024
Opdateret
11-07-2024

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Opdag denne indbydende ejerlejlighed, beliggende i et af de mest eftertragtede kvarterer, hvor hver detalje er nøje udvalgt for at skabe en harmonisk og indbydende atmosfære. Med sine 59 kvadratmeter byder denne bolig på en perfekt balance mellem komfort og stil, ideel for den moderne single eller det unge par, der værdsætter kvalitet og god placering.
Bygget i 1966, står denne ejendom som et vidnesbyrd om tidløs arkitektur kombineret med nutidens behov for funktionalitet og æstetik. Den velholdte facade inviterer dig indenfor til et hjem præget af lys og varme. Fra det øjeblik du træder ind, mødes du af en følelse af velvære og hjemlighed.
Lejligheden byder på et rummeligt soveværelse med plads til både seng og opbevaring. De store vinduespartier sikrer et godt lysindfald hele dagen og bidrager til lejlighedens åbne og luftige fornemmelse. Stuen er hjertet i hjemmet; her kan du slappe af efter en lang dag eller nyde godt selskab.
Køkkenet fremstår funktionelt med alt i moderne udstyr, klar til at imødekomme dine kulinariske udfoldelser. Badeværelset er ligeledes holdt i pæn stand med rene linjer og god plads.
Beliggende i et fredeligt men livligt kvarter har du alt inden for rækkevidde; fra hyggelige caféer, spændende butikker til grønne områder perfekte til rekreative aktiviteter eller en rolig gåtur. Offentlig transport findes lige rundt om hjørnet, hvilket sikrer let adgang til resten af byen.
Denne ejendom repræsenterer en unik mulighed for at erhverve sig ikke blot en bolig, men et hjem fyldt med charme, komfort og bekvemmelighed placeret i hjertet af et dynamisk kvarter.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18