KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.

Supermarkeder i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Hyldegårdsvej 34D, 2. th.
2920 Charlottenlund

Sag:K2023131
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.680.000
Arealer m.m.
Boligareal
77 m2
Andet
Opførelsesår
1936
Liggetid
378
Kvadratmeterpris
kr. 47.792
Prisændring
268%
Energimærke
D
Oprettet
05-07-2023
Opdateret
18-07-2024

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Ønskes lys, luft og rolige omgivelser ? og samtidig være tæt på alting? Så er denne skønne lejlighed på Hyldegårdsvej måske noget for dig/Jer. Her bor man i fred og ro, lige i hjertet af Ordrup og kun fem minutters gang fra enten Ordrupvejs eller Jægersborg Alle´s indkøbsmuligheder, S-tog og grønne områder. Den gedigne rødstensejendom fra 1936 danner rammen om en veldrevet ejerforening med dørtelefon, eget kælderrum, cykelkælder og tørrerum. Foran ejendommen er der 15 parkeringspladser, der deles af beboerne og bagved finder du den store, fælles have med rododendron, roser og havemøbler. Den højloftede og yderst veludnyttede lejlighed ligger på 2. sal, øverst i ejendommen og med fri udsigt til villahaverne og aftenhimlen. Fra den store repos træder man ind i en rummelig entre med plads til overtøj og hele tre indbyggede skabe. Til højre ligger køkkenet i hvid højglans med masser af skabsplads og mulighed for klapbord til lille spiseplads. For enden af entreen ligger et dejligt soveværelse med god plads til både klædeskabe, seng og evt. skrivebord. Lejlighedens lyse stue har udgang til ugeneret, vestvendt altan, hvor solen kan nydes fra først på eftermiddagen. Stuen rummer nemt både spiseplads og sofaarrangement, og via fransk dobbeltdør træder man ind i lejlighedens andet værelse, der enten kan bruges som spisestue/kontor eller som soveværelse. Badeværelset er i lyse, italienske klinker og har både muret bruseniche, diverse skabe og praktisk vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Det er muligt at have hund/kat i ejendommen.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18