KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.

Supermarkeder i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Heslegårdsvej 8, 1. 4.
2900 Hellerup

Sag:K2019153
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.695.000
Arealer m.m.
Boligareal
87 m2
Andet
Opførelsesår
1992
Liggetid
728
Kvadratmeterpris
kr. 53.966
Prisændring
-%
Energimærke
B
Oprettet
14-07-2022
Opdateret
12-07-2024

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Måske den bedste beliggenhed i den attraktive ejerforening Springbanen. Sydvendt altan, elevator, egen P-plads, gode fællesarealer m.v. i en 87 kvm. særdeles veldisponeret lejlighed. Allerede når du ser den flotte indgangsparti med dørtelefon ved du, at her er der ordentligt at bo. Om du tager elevator eller den gode trappe til 1. salen er lige godt ! Begge byder dig flot velkommen til denne bolig som bl.a. indeholder: Entré/gang med garderobe, dejligt badeværelse i hvidt med stor bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. 2 rigtig gode værelser begge med skabe og dejligt lysindfald. lys og åben tv-/opholds-/spisestue med plads til både stor sofa, læsehjørne og god spiseplads. Stuen er også i åben forbindelse med køkkenet, der er med god skabs-/bordplads samt alt i hvidevarer. Herfra er der udgang til den dejligste og solrige syd-/vestvendte altan der ligesom stuen har en skøn udsigt til Kildeskovenog de meget velholdte arealer omkring bebyggelsen. Her er tale om en særdeles veldrevet og velfungerende ejerforening. Til lejligheden hører der naturligvis også et praktisk kælderrum. En bolig for dem som ønsker alle faciliteter, tryghed og lidt fornemmelsen af villakvarter.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18