KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Viggo Kampmanns Plads 7, 1. MF.
2300 København S

Sag:DL282
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 7.795.000
Arealer m.m.
Boligareal
135 m2
Andet
Opførelsesår
2016
Liggetid
114
Kvadratmeterpris
kr. 57.741
Energimærke
A2015
Oprettet
16-10-2020
Opdateret
08-02-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Beliggende roligt, tilbagetrukket og samtidig eksklusivt ved vandkanten af Havnevigens skønne sandstrand, præsenterer vi her E/F Strandtorvet ? en elegant og arkitektonisk ejendom fra 2016, som er tegnet af Vandkunsten. Her er der tænkt over at bringe masser af lys og luft ind i den enkelte bolig og samtidig give et fantastisk udsyn, så man kan beundre udsigten til vandet og Islands Brygges flotte arkitektur.
Jeres kommende hjem træder frem i form af denne 135 kvadratmeter store og smukke sag på 1. sal, der indeholder to store og solrige altaner, hvor I fred og ro kan nyde de herlige omgivelser. Moderne materialer i en lækker kvalitet gennemstrømmer hele lejligheden og bedst af alt, kan I glæde jer over den fantastiske planløsning, som i dén grad indbyder til et aktivt familieliv med værelser nok til alle og med masser af plads til nærvær i det store og åbne opholdsmiljø med mulighed for hyggekroge til både store og små.
I dag er lejligheden en stor fireværelses, men med mulighed for at etablere et ekstra værelse i den ene ende af stuen til den store familie.
Lejlighedens lyse og stilrene atmosfære tager sin begyndelse i den rummelige entré med skabsplads, før der på højre hånd er adgang til boligens flotte badeværelse holdt i stilfulde elementer, med separat brusezone og integreret vaskesøjle.
Videre åbner køkken-alrummet, med plads til stort spiseområde og stue, sig i et fælles miljø med udgang til en altan mod øst og en mod vest, så I kan nyde solen i formiddagstimerne såvel som til et glas køligt rosé i eftermiddags- og aftensolen.
Det stilrene og hvide køkken med grebsfrie moduler står opført centralt i rummet med tilhørende køkkenø og masser af plads til, at hele familien kan samles om madlavningen. Endelig leder en mellemgang ind til boligens værelsesafdeling bestående af tre lyse soveværelser, hvor forældre og børn kan indrette sig i dejlige omgivelser.

Ejerforeningen råder over en lånelejlighed, to gode festlokaler, fælles krea-rum og har fælles p-facilitet i kælderen sammen med Byhusene i området. Til lejligheden hører desuden et opbevaringsrum i stueetagen. 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18