KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Jens Otto Krags Gade 17, 6. 2.
2300 København S

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

LYS PENTHOUSELEJLIGHED MED SOLRIGT ALTANMILJØ OG FANTASTISK UDSIGT TIL VAND OG NATUR

Øverst oppe får I udsigt til både vand og grøn natur og fra lejlighedens store altan kan I nyde solens stråler og henrivende udsigt. Adressen kombinerer perfekt by, vand og grøn natur. Velkommen!

Havnestadhuset på Jens Otto Krags Gade er tegnet af arkitekterne Schmidt, Hammer og Lassen. Den fine arkitektoniske ejendom er opført i 2006, og her fornemmer man hurtigt de underliggende tanker i stil og udtryk, da den minimalistiske facade, de fine altanmiljøer og de famøse brede Dinesen-planker i opgangen sammen med den maritime beliggenhed får æstetik og samhørighed mellem inde- og udeliv til at gå op i en højere enhed. Omkring ejendommen er grønne arealer, hvor ungerne kan socialisere med de andre børn. Herudover kan I på adressen nyde elevator samt gode parkeringsmuligheder for biler og cykler, mens egen p-plads også kan tilkøbes i kælderen.

Indendørs venter 105 veludnyttede kvadratmeter, og her er en lysfyldt atmosfære og fine, brede Dinesen-planker gennemgående i hele lejligheden samt i trappeopgangen. Hjerterummet og familiens samlingssted forefindes i det store rum, der samler køkken og stuemiljø i ét. Her strømmer det ind med lys fra alle sider, mens I fra tre steder kan forbinde boligens inde- og udeliv, når I inviterer gæsterne med ud på altanen. Den store, omkransende altan forstørrer kun boligen i de varme måneder, og her kan I nyde raffinerede udsigter til både vand og grøn natur.
Kvalitetskøkken fra Poggenpohl er opført i et yderst stilrent design, og her kan I glæde jer over alle hårde hvidevarer fra Gaggenau der afspejler lejlighedens kvalitetsbevidste materialevalg.

De resterende kvadratmeter forefindes på to gode værelser, der begge har udgang til det solrige altanmiljø, hvor morgenkaffen kan nydes. Hertil er et stilrent badeværelse med både bruseniche og badekar.

Lejligheden rangerer kun højere, når man inddrager den attraktive beliggenhed i maritime omgivelser på Islands Brygge. Her placerer I jer et stenkast fra alskens indkøbsmuligheder samt hippe caféer og spisesteder. Fra lejligheden kan I hver dag gå ned langs den hyggelige Havnefront, hvor I kan nyde en forfriskende dukkert samt en tur i sauna i de koldere tider. Fra adressen kommer I nemt rundt på cykel, der alene tager jer til Indre By på bare ti minutter. Ungerne har blot en kilometer til skole, og I kommer tilmed ubesværet med offentlig transport med bare 1,2 kilometer til Islands Brygge Metro. Alt dette får I kombineret med skøn natur på nært hold, som kan nydes på Amager Fælled.

?Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi I på adressen får en lysfyldt penthouselejlighed, hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst. Her er stilrene materialer, en kæmpe altan, henrivende udsigt til både vand og natur, mens beliggenheden giver jer kort afstand til alle livets fornødenheder.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18