KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Carl Th. Zahles Gade 8, 2. MF.
2300 København S

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Ugenert 3-værelses bryggelejlighed med altan

Tiltrækkes I også af tanken om en tilværelse i en lækker bolig, hvor kvaliteten er i top? Så er denne lejlighed et oplagt sted at etablere sig. Der er gratis parkering i terræn for beboere samt mulighed for køb/leje af p-plads i kælder hvor cykelparkering også er mulig.
Ejendommen er bygget i år 2005, har højt til loftet, gulvvarme i alle rum og en gennemtænkt plantegning, på 91 m2. Indvendigt mødes I af et dejligt fællesrum, som udgøres af en smuk sammensmeltning mellem den store stue og det flotte køkken. Her skaber de store glaspartier, med fransk altan, et dejligt lysindfald, der reflekteres i de velholdte, lyse gulve. Det hvide køkken står funktionelt i lækre materialer og tilbyder massere plads til, at alle kan deltage i den kulinariske udfoldelse. Fra dette åbne rum er der desuden et langt frit kig over byhusene, hvorfor middagen kan nydes til en dejlig udsigt.
Boligen byder desuden på to store værelser med god skabsplads, hvoraf det ene har direkte udgang til en skøn altan, så morgenen kan starte godt ud med en morgenkaffe i solens stråler og den friske luft. Også badeværelset fremstår meget rummeligt og har en luksuriøs karakter med stor bruseniche, eget vindue samt fine vaskefaciliter.
Udover at hjørnelejligheden ligger meget ugeneret på en blind vej, markerer ejendommens udvendige område sig med et dejligt, grønt fællesareal, hvor der er plads til udfoldelse for både små og store. På trods af de rolige omgivelser har lejligheden en utrolig central placering, hvor I finder alt hvad man kunne tænke sig indenfor en kort radius. Dette inkluderer et utal af lækre spisesteder, som kan forkæle smagssanserne samt flere indkøbsmuligheder. Skal udvalget udvides, kan metrostationen findes i gå- og cykelafstand, hvorfor I nemt kan nå indre by og finde indkøbscentre, specialforretninger og flere kulturelle aktiviteter. Med Amager Fælled indenfor kort afstand kan I desuden opleve naturen helt tæt på, og er vejret til det, kan I følge Sydhavnen og ankomme til Islands Brygge Havnebad for at tage en dukkert.
Her skabes altså de perfekte rammer for jer, som ønsker en lækker lejlighed i ugenerede omgivelser, der samtidig giver direkte adgang til det gode byliv.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18