KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Birketinget 16, 4. 1.
2300 København S

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Udsigtslejlighed med panoramaview, flotte forbedringer og gode fællesfaciliteter

På toppen af Amager kan du få hele pakken i én og samme bolig. Ikke nok med at lejligheden er den ideelle single- eller studiebolig, så tilbyder den dig også en helt fantastisk panoramaudsigt fra din placering øverst i ejendommen, ligesom du kan se frem til at flytte ind i en sund og flot istandsat ejendom med tilhørende fællesfaciliteter, der blandt andet tæller privat parkering, en skøn solskinshave, cykelkælder og et stort vaskerum.

Velkommen til Birketinget 16; en spændende beliggenhed i smørhullet mellem byens sus og naturens ro, alt imens denne vej ligger fredfyldt og praktisk bare 180 meter fra det nærmeste supermarked. Bedre bliver det simpelthen ikke; der er dømt solotilværelse med et strejf af hverdagsluksus!

Lejligheden er en del af Ejerforeningen Birketinget 12-16, som kan skrive mange skønne kvaliteter på CVet. Den private parkeringsplads nedenfor er blot én af de mange bonusser ved at bo her, som helt naturligt medfører, at du aldrig mere skal bekymre dig om at finde en dyr parkeringsplads midt i det travle nabolag. Er du ikke bilejer, kan du heldigvis også se frem til fine cykelforhold, da ejendommen råder over sin egen store, aflåste cykelkælder med tilhørende cykelværksted, så du selv kan gøre cyklen forårsklar med frisksmurt kæde og nye dæk!

Af øvrige praktiske foranstaltninger kan du glæde dig over det tilhørende vaskerum med gode maskiner fra Miele. Som beboer modtager du et privat nøglekort, som både virker til vaskemaskiner og tørretumblere. Ja, alt i alt er denne ejerforening bare helt fantastisk; bekvemmeligheden er i top ? prikken over iet er den flotte trappeopgang, som både er forsynet med affaldsskakt og elevator, så du nemt kan komme hele vejen øverst op til lejligheden på 4. sal.

Her åbner du døren til en kompromisløs udsigtslejlighed med smuk panorama over området. Lejligheden er godt indrettet med en entré, der giver plads til sko og overtøj, et pænt badeværelse ned separat bruseniche, et åbent soveværelse, hvor både sengen og garderoben kan brede sig, samt et åbent køkken-alrum med store vinduespartier og fransk altan. Vinduerne er desuden helt nye ? velvalgte 3-lags energiruder. Ja, lejligheden er ligeså pæn og flot vedligeholdt som selve bygningen, der i 2019 har fået ny facade og derudover præsenterer en dejlig solskinshave med buske, birketræer, nyindkøbte havemøbler og en god grillplads.

Her vil du straks føle dig hjemme.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18