KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Birketinget 16, 3. 2.
2300 København S

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Her har vi nu fornøjelsen af at udbyde en dejlig lys 4 værelses lejlighed, med 2 badeværelser og super placering.
Til ejendommen hører stor privat p-plads med masser af pladser og opladning til elbiler.

I bydes velkommen i den lyse entré, som efterlader gavmild plads til overtøj samt opbevaring. Herefter fortsætter turen ind i boligens hjerterum, som er det store køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse til stuen, hvilket i høj grad gør rummet til centrum for familiens fælles stunder. I rummet eksisterer et eminent lysindfald, der strømmer ind gennem de store vinduespartier, som desuden røber en hyggelig fransk altan.
Køkkenet er opført i et stilrent design med alle hårde hvidevarer fra Siemens, som byder på indbygget opvaskemaskine, pyrolyseovn samt to store indbyggede køleskabe og afrimningsfrit fryseskab, en bred induktionsplade med bordemfang, der skjules i bordpladen.

De resterende kvadratmeter udfolder sig i tre store værelser, som alle nyder godt af et naturligt lysindfald. Et af værelserne har desuden indbygget skabsplads og en dejlig fransk altan. Herudover får I to stilrene badeværelser med bruseniche og gulvvarme der kan styres med et greb i lommen fra din smartphone. Varmen og lys kan tændes og slukkes på alm vis, men er også sat op til at kunne styres med telefonen, hvilket giver convenience i hverdag. Lejlighedens planløsning og de to badeværelser giver jer desuden mulighed for at lave adskilt børne- og forældreafdeling.

I bosætter jer i et eftertragtet byggeri fra 1973, som præsenterer sig velholdt ude såvel som inde. Ejendommen har nyligt fået opsat facade med energiruder.
Her er gode muligheder for parkering til både bil, men også inden- og udendørs cykel-parkering. Hertil får I glæde af en stor hyggelig samt aflukket have med legeplads og havesæt, hvor I kan læne jer tilbage og nyde roen samt solens stråler.

Boligen bliver kun endnu mere eftertragtet, når man også medregner beliggenheden. I er fra adressen blot 700 meter fra DR-byens Metro og kun 1,3 kilometer fra Amagerbro Metro, hvilket sikrer jer en nem og hurtig vej videre ud i verden.
Her får I en sublim placering tæt på alle livets fornødenheder nær indkøbsmuligheder, skoler, idrætsanlæg samt grønne områder. Her har I kort vej til gode gåture i Amager Fælled, og I har tilmed blot 5 kilometer til Amager Strandpark. Herudover er I en kort cykeltur fra Indre By og Christianshavns hyggelige caféer og restauranter.

?Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi lejligheden tilbyder en åben og lys atmosfære samt en eminent beliggenhed mellem skøn natur og det pulserende byliv.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18