KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Birketinget 12, st. 3.
2300 København S

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

TOVÆRELSES LEJLIGHED MED SPISEKØKKEN OG GODT BADEVÆRELSE

Nu kan I blive de heldige indehavere af en toværelses lejlighed med en fin beliggenhed tæt på indkøb og offentlig transport. Boligen er blandt andet indrettet med et værelse med skabsvæg, og i den rummelige stue åbner en fransk altan mod vest.

Overalt finder I en lys og let atmosfære, og der er opført et køkken med alt i hårde hvidevarer. Det er holdt i et tidløst design med hvide fronter, og da rummet har en god størrelse, kan I etablere en spiseplads. Stuen bliver et dejligt sted at slappe af efter endt arbejdsdag, og det vil være nemt at skabe et hyggeligt sofahjørne. Boligen fremtræder indflytningsklar med et godt badeværelse, hvor brusepladsen er separat, og der er tilmed installeret en vaskemaskine. Slutteligt består boligen af en entre, med mulighed for at opsætte højskabe, og et fredeligt soveværelse med god skabsplads.

Bygningen er nyligt renoveret, og I bliver en del af en god ejerforening, der passer godt på ejendommen, som har fået nye tre-lags energiruder og franske altandøre. Der er for nyligt installeret godt og billigt fibernet i ejendommen, så det er nemt at arbejde hjemmefra.
I kælderen findes cykelværksted og -parkering samt fælles vaskeri hvor det er muligt at tørre tøj.
Til ejerforeningen hører en stor, lukket have med buske, blomster og masser af små hyggekroge hvor man kan sidde og nyde solen i det grønne græs. Endvidere er der for nyligt indkøbt en masse dejlige havemøbler så der er rig mulighed for at invitere familie og gæster over til udendørs hygge. På ejerforeningens P-plads er der foruden gratis parkering også muligt at oplade el-bil.

Er man til strand og vand har man 5-10 min på cykel til Islands Brygge Havnebad eller Amager Strand. Der er kun 270 meter til det nærmeste supermarked, så hverdagens indkøb kan foretages på gåben, og I vil bo i et fredeligt kvarter med kun ti minutters gang til Amager Fælleds vilde natur. Den offentlige transport inkluderer både bus og metro, og I vil hurtigt kunne gå til stationen ved DR Byen. Amagerbrogade ligger heller ikke langt væk; her kan I besøge forretninger, caféer og spisesteder, da området har fået en opblomstring de seneste år.

Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi den fremstår i flot stand, så I nemt kan flytte ind, og fordi boligen har et godt badeværelse med separat bruseniche og vaskemaskine.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18