KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.

Supermarkeder i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Dag Hammarskjölds Allé 1A, 2.
2100 København Ø

Sag:K2020166
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 13.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
254 m2
Andet
Opførelsesår
1882
Liggetid
94
Kvadratmeterpris
kr. 55.098
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
27-10-2020
Opdateret
29-01-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

TILBUD ØNSKES !! Mulighedsrig herskabslejlighed med 254 kvadratmeter, solrig altan og udsigt over Oslo Plads. Velkommen til en ægte drømmebolig hvor alle ambitionerne og ønskerne for jeres nye, herskabelige hjem kan realiseres. Lejlighedens 254 kvadratmeter breder sig over anden sal i en elegant ejendom fra 1882, som er kendetegnet ved en imponerende detaljerigdom og høj kvalitet, uanset hvor blikket rammer. Stedets særlige atmosfære understreges, idet man passerer ejendommens smukke port og ledes ind i en passage med høje paneler og et udpræget herskabeligt udtryk.Den brede trappe tager jer vejen videre op til anden sal, hvor I råder over hele etagen ? hvilket i sandhed er en sjælden luksus. Den 7-værelses lejlighed henvender sig i den grad til det pladskrævende par eller den store familie, der drømmer om at sætte sit eget præg på et spændende hjem. I får nemlig frit spil i en historisk og højloftet lejlighed, hvor potentialet er mindst lige så stort som boligarealet. Her har I alle muligheder for at få medindflydelse på indretningen, materialerne og planløsningen (hvor man nemt kan forestille sig to badeværelser og et stort køkken/alrum). Lejligheden rummer noget så unikt som fem en suite-stuer, der forbindes af dobbelte fløjdøre. Derudover er der en elegant entré, en pragtfuld pejsestue, et ekstra værelse, badeværelse, gæstetoilet og et køkken med tilhørende viktualierum og direkte udgang til en stor, solrig altan, der er opført i nyere tid. Altanens placering mod sydvest er yderst fordelagtig og giver jer mulighed for at nyde solen i fulde drag. Som supplement til den store, private altan er der også et skønt gårdrum, der ligger helt ugeneret og ganske fredfyldt. Der venter jer en hverdag~tæt på nogle af byens mest naturskønne områder ? herunder Østre Anlæg, der kan benyttes som jeres nye baghave. Kvarteret er præget af pompøse ambassade-ejendomme, der bringer en særlig sjæl og internationalt udsyn ind i dette eftertragtede område, Svenskerkvarteret, der ligger i smørhullet mellem Indre Østerbro og Indre By. Når I slår vinduerne op i stuerne kan I nyde udsigten over Oslo Plads, og få meter fra hoveddøren forbinder Østerport Station jer med hele landet. Det er også her den nye metro nemt og bekvemt bringer jer rundt i hovedstaden. Ved at bosætte jer her får I ikke blot en fænomenal bolig med et enormt potentiale, men også en af de ypperste placeringer i 2100.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18