KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Bentzonsvej 50B, ST. TV.
2000 Frederiksberg

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Vi har nu fornøjelsen af at præsentere denne lyse og charmerende lejlighed på Bentzonsvej 50B på Frederiksberg med pænt køkken og badeværelse. Her får du en veldisponeret bolig med en attraktiv beliggenhed.

Lejligheden er beliggende i et højt stueplan i en smuk etageejendom fra 1898. Inden døre er den højloftede lejlighed nænsomt istandsat med respekt for de oprindelige detaljer, og resultatet er en bolig, hvor klassisk charme og moderne komfort går hånd i hånd.

Du bydes velkommen i entréen, der åbner op for alle lejlighedens rum. Den rummelige stue modtager et generøst lysindfald fra de vestvendte vinduer. Stuen har tidligere været delt op som værende stue samt værelse. Stuen komplementeres af flotte træ planker, de dekorative paneler og loftets stukkatur. Det tilstødende soveværelse er belejligt orienteret mod øst og mod gården, her er et smukt, massivt trægulv fra 2012 og rummet lader god plads til såvel dobbeltseng som et større garderobeskab.

Køkkenet er funktionelt indrettet med rigelig opbevaring bag de hvide fronter, der toppes med en flot bordplade, mens væggen er beklædt med mosaikfliser. Det er udstyret med gængse hårde hvidevarer, herunder en opvaskemaskine. Badeværelset fremstår pænt med lyse klinker på vægge og gulv samt separat bruseniche.

Udvendigt finder du et hyggeligt gårdmiljø med grønne arealer og flere terrassemiljøer. Du bosætter dig både roligt og centralt i et af Frederiksbergs mest eftertragtede områder. Her får du bekvem afstand til metro, caféer, Frederiksberg Centret, Frederiksberg Have samt den nye Langelands Plads som er placeret længere nede af vejen hvor du både har bl.a. legeplads, soppebassin og over 200 p-pladser i p-kælderen.


Har du en bolig der skal sælges? Så ring straks til Nicolaj på telefon 40571408 eller mail hertil: nsu@paulun.dk

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18