KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Margretheholmsvej 62, 4. TV.
1432 København K

Sag:CI-MH197
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.395.000
Arealer m.m.
Boligareal
88 m2
Andet
Opførelsesår
2014
Liggetid
8
Kvadratmeterpris
kr. 49.943
Energimærke
A2015
Oprettet
05-04-2021
Opdateret
14-04-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I fredelige omgivelser, men alligevel yderst centralt i hovedstaden møder I denne fortrinlige lejlighed på Margretheholmen. Her kan I se frem til en eksklusiv og velindrettet bolig fra 2014, der tilmed kendetegnes af den fine udsigt over nabolaget. Velkommen til.

I bosætter jer ganske fortræffeligt i byen, og fra adressen kan I cykle til Kongens Nytorv på bare ti minutter. Samtidig er I placeret tæt på charmerende områder såsom Refshaleøen, Lynetten Bådehavn, CopenHill og Øresund. Området er veludstyret med velrenommerede restauranter, og tilsvarende tilgodeses I af korte afstande til hverdagens mest nødvendige gøremål såsom indkøb, pasningstilbud og skole.

Lejligheden ligger på fjerde sal i en nydelig ejendom, og som I træder inden døre, ankommer I i bedste New Yorker-stil direkte til det imponerende opholdsrum. Her er stue og køkken arrangeret i åben forbindelse, og via det brede vinduesparti mod vest modtages et rigt lysindfald. Køkkenet er udført i et enkelt design, der passer fornemt til æstetikken med hvide, glatte fronter og en bordplade, der matcher gulvets nuance. I kraft af rummets størrelse har I desuden adskillige indretningsmuligheder.

Foruden opholdsrummet indeholder hjemmet et nydeligt badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter. Dertil kommer to reelle værelser, hvoraf det ene er forsynet med en solrig altan, hvorfra udsigten er helt fænomenal. Til ejendommen knytter sig endvidere gode udearealer, der kan tages i brug efter forgodtbefindende. Disse består af anseelige plæner, legeplads og siddepladser, hvor I kan samle familien og vennerne.

Lyder det som noget for jer? Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag. 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18