KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Kurven er tom
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.

Børnehaver i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Andreas Bjørns Gade 24, ST. TV.
1428 København K

Sag:1685BM
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 2.595.000
Arealer m.m.
Boligareal
52 m2
Andet
Opførelsesår
1901
Liggetid
156
Kvadratmeterpris
kr. 49.904
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
08-06-2018
Opdateret
12-11-2018

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Nu udbydes denne unikke lejlighed i den gamle skomagerbutik fra 1901, som nu er blevet omdannet til en fantastisk lejlighed med mange flotte detaljer på den brostensbelagte gade Andreas Bjørns Gade midt på Christianshavn, som ligger med kort gå afstand til kanalerne hvor der kan nydes en kop kaffe eller en god frokost på en af de mange caféer.

Ejendommen er opført i 1901 og har bla. fået nyt tag, nye vinduer og en facaderenovering, og igangværende hovedtrappe renovering, som byder på vicevært, dørtelefon, cykelparkering, fantastisk gårdmiljø, og brugsret til eget kælderrum

Vi byder jer indenfor i denne skønne lejlighed, hvor du bliver mødt med en dejlig åben entre, som giver dig mulighed for at hænge overtøjet og stille skoene, lille men godt udnyttet badeværelse med separat brus i lyse farver, hyggeligt køkken i rustikt look med rå vægge, og højt til loftet og med kig til gården. Rummelig stue med gode indretnings muligheder, og mange gode detaljer i form af stuk, dybe vinduesparti samt indbyggede lysdæmpere og tv-kabler giver lejligheden et moderne hjem. Endvidere har vi lejlighedens soveværelse, som har et dejligt stort indbygget skab fra gulv til loft med skydelåger, som gør at du stadig har mulighed for at have en seng, og samtidig har direkte adgang til en dejlig stor terrasse, hvor det er muligt at sidde og nyde morgensolen med en kop kaffe, mens man nyder stilheden fra denne oase af en gård.

Lejligheden fremstår indflytningsklar med glasfilt på væggene, stuk, samt flotte plankegulve og højt til loftet

Overtagelse efter aftale - Dette er en lejlighed som bør ses og opleves

Så ring allerede idag for en personlig fremvisning


Skal din bolig sælges? - Ring for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18