KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.

Børnehaver i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Dronningens Tværgade 36, 6. 5.
1302 København K

Sag:MB-1221
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 3.395.000
Arealer m.m.
Boligareal
74 m2
Andet
Opførelsesår
1957
Liggetid
46
Kvadratmeterpris
kr. 45.878
Prisændring
-%
Oprettet
22-09-2019
Opdateret
08-11-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Super flot istandsat lejlighed, med elevator og altan.

EjendommenStor flot og markant funkisejendom opført i 1957. Ejendommen fremstår med flot murstensfacade og rødt tegltag. Ejendommen, der er professionelt administreret, har elevator, dørtelefon, kabel-TV, fællesvaskeri, cykelkælder, affaldsskakt og pulterrum til de enkelte lejligheder. Ejendommen er fredet, og dermed fritaget for ejendomsskat og energimærke.LejlighedenEn sjælden udbudt udsigtslejlighed i Prinsessegården med udsigt til byens tårne og spir. Via den charmerende opgang og elevator ankommer du til denne skønne lejlighed. Hele boligen fremstår lys og venlig med hvide vægge samt pæne gulve. Pæn entre byder dig velkommen. Fra entre er der adgang til boligens badeværelse samt stue, værelse og køkken. Stuen er meget rummelig og med den skønne øst-vendte altan mod borgergade, er lyset helt fantastisk. Soveværelse med plads til skabe. Køkken og bad, er fra 2016 og fremstår super flot, valgt i de helt rigtige farver og nuancer. Køkken elementerne samt hårde hvidevarer (fra 2016) er rigtig god kvalitet. Her er både opvaskemaskine samt vaskemaskine. Badeværelset har seperat brucheniche med flotte fliser og terrazzo gulv.

KvarteretYderst attraktivt kvarter mellem Borgergade og Kongens Have. Der er kun få hundrede meter til Grønnegadekvarterets store udbud af caféer og specialforretninger. Kongens Have er lige om hjørnet, ligesom indkøbs- og transportmuligheder kun er få skridt fra hoveddøren.
Boligen er vidunderlig, og med dens placering, er det en perfekt city-lejlighed.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18