KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.

Skoler i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Store Regnegade 19A, 1. TH.
1110 København K

Sag:146MH-L167
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
116 m2
Andet
Opførelsesår
1848
Liggetid
292
Kvadratmeterpris
kr. 38.750
Prisændring
-%
Energimærke
G
Oprettet
12-08-2019
Opdateret
31-05-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Adressen mellem Kongens Have og Kongens Nytorv er uovertruffen - og lejligheden matcher uden besvær. Den er smagfuldt indrettet med et strømlinet udtryk, og det er tydeligt, at der er lagt energi i materialevalg og lækre løsninger for at få en ren, nordisk æstetik frem. Her er en god rumfordeling med mange muligheder i de tre værelser og det store opholdsmiljø.

Med en adresse på Store Regnegade ligger lejligheden midt i citys pulserende liv, hvor området vrimler med stemningsfulde restauranter, caféer, barer og specialbutikker. Herfra er du tæt på alt i byen, og på to minutter kan du spadsere til Kongens Nytorv eller Kongens Haves grønne omgivelser. Nyd desuden den let tilgængelige offentlige transport med hyppige busforbindelser, S-tog og metro.

Ejendommen har et klassisk københavnerudtryk med sin gule facade, frederiksberg vinduer og kvistvinduer ved taget. På den modsatte side af bygningen gemmer der sig et gårdmiljø.

Lejligheden ligger på første sal og udfolder sig med et stort opholdsmiljø med stue og køkken integreret. Køkkenet er tidløst med de hvide, grebsfrie fronter toppet af en matchende bordplade. Køleskab og opvaskemaskine er elegant gemt væk bag skabslåger, så køkkenet får et stringent udtryk. Der er i alt tre værelser, hvoraf to af dem ligger i forlængelse af hinanden. Gennemgangsrummet kan således udnyttes som et walk-through-closet eller som et børneværelse til den mindste, så I altid er tæt på. Det er også oplagt at blænde døren imellem værelserne, og lave indgang fra køkken alrummet. på den måde er der ingen gennemgangsværelser, men 3 reelle værelser. Dertil kommer et lyst badeværelse med muret bruseniche, en topmonteret håndvask og plads til egen vaskemaskine.

Alt i alt får du her en indflytningsklar, smuk lejlighed på en beliggenhed, der er svær at slå, hvis du vil bo midt i Københavns summende byliv. Kontakt os for en fremvisning. 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18