KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.

Skoler i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Dybensgade 21, 3.
1071 København K

Sag:CI-MH184
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 5.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
87 m2
Andet
Opførelsesår
1800
Liggetid
5
Kvadratmeterpris
kr. 68.908
Oprettet
07-04-2021
Opdateret
13-04-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Nu kan I blive de heldige ejere af denne charmerende ejerlejlighed i hjertet af København med alt inden for rækkevidde. Lejligheden med unikke detaljer og moderne elementer er opdelt i to etager og rummer en stue, et køkken-alrum, to værelser og et badeværelse. Dertil kommer den hyggelige, lille fællesgård. Velkommen til.

I bosætter midt i det pulserende storbyliv med et væld af muligheder for shopping, restaurantbesøg og kulturelle oplevelser få skridt fra adressen. Derudover finder I alle hverdagens behov i form af indkøb, pasningstilbud og transportmuligheder i en radius af 500 meter. I er heller ikke langt fra grønne områder såsom Ørstedsparken og Kongens Have, og endelig bringer cyklen jer hurtigt til Hovedbanegården.

Lejligheden befinder sig i en rolig sidegade i en smuk ejendom fra 1800, hvortil der hører en dejlig fællesgård med cykelparkering og små hyggekroge.

Inden døre ankommer I til stuen, hvor unikke detaljer imponerer. Her er der åben forbindelse til lejlighedens øverste etage, hvilket skaber en åben og lys atmosfære. Ligeledes bidrager de fritlagte loftsbjælker og hanebånd til en yderst karakterfyldt stil. I forlængelse heraf får I et pragtfuldt køkken-alrum med spiseplads og et lækkert køkken med sorte fronter.

Endvidere venter jer et godt værelse med faste skabe langs den ene væg og et moderne badeværelse med muret bruseniche og mulighed for at tilslutte vaskefaciliteter. Rundturen slutter på den øverste etage, hvor I får endnu et pragtfuld værelse med et formidabelt lysindfald fra de mange ovenlysvinduer.

Skal I være de næste ejere af dette skønne hjem? Så kontakt os i dag.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18