KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.

Børnehaver i nærheden af ejendommen

 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Herluf Trolles Gade 2, st.
1052 København K

Sag:GGA3819
Ejendomstype
Andelsbolig
Økonomi
Indskud
kr. 2.139.500
Boligydelse
kr. 10.615
Forbrug
kr. 935
Ejerudgift
kr. 10.615
Arealer m.m.
Boligareal
118 m2
Andet
Opførelsesår
1880
Liggetid
23
Kvadratmeterpris
kr. 18.131
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
13-09-2019
Opdateret
07-10-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

TOTALRENOVERET EJENDOM OG LEJLIGHED

EKSKLUSIV LEJLIGHED MED FRANSK ALTAN OG OPTIMAL PLANLØSNING

USÆDVANLIG STOR OG SMUK GÅRDHAVE


Området:
Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for, at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K. En fredfyldt oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnen, som er parisisk inspireret med brede gader og elegante facader. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg, Kastellet, Chr. Havn og Holmen. Havnepromenaden for enden af gaden, har fantastisk udsigt og plads til både rekreation samt fysisk udfoldelse. Samme sted finder man inderhavnsbroen - også kaldet kyssebroen, som forbinder området til Christianshavn, Holmen og Christiansholm / papirøen, hvor Københavns næste store attraktion - et vand-kulturhus - åbner i 2023, som vil rumme både udendørs havnebad, indendørs svømmehal med havneudsigt og foreningsfaciliteter.

Ejendommen:
Som er opført i 1880 i smuk victoriansk stil, gennemgik en totalrenovering 2003 og er efterfølgende vedligeholdt til perfekt stand. Efterfølgende blev andelsforeningen som består af 2 opgange / 30 lejligheder stiftet. En veldrevet forening med styr på økonomien. Andelsværdien er beregnet ud fra 85 % af den offentlige vurdering. Ejendommen er en del af et af kvarteret bedste og største gårdanlæg - et eldorado for såvel børn som voksne. Fællesfaciliteter: Dørtelefoner. Elevatorer. Gårdhave. Legeplads. Cykelopbevaring og kælderrum. Kabel-tv (You-See). Bredbånd kan tilkøbes for kr. 75,00 mdr. Husdyrhold er tilladt med begrænsninger. Udlejning er tilladt op til 2 år i særlige tilfælde.

Lejligheden:
Er velbeliggende, med en flot udsigt til Charlottenborg gennem de charmerende buede vinduer.
Totalrenoveringen af lejligheden er udført med de bedste materialer og med stor respekt for ejendommens alder samt stil.

Planløsning:
Entré og garderobeskab. Stor opholdsstue med fransk altan og mulighed for opdeling. Badeværelse med gulvvarme, toilet, bruseniche og vaskesøjle. Soveværelse i en god størrelse med klædeskab. Køkkenalrum i en god størrelse, med mørke elementer og alt i hårde hvidevarer. Meget stort værelse som giver mulighed for opdeling.
Lejlighedens oprindelige stuklofter er bevaret og gulvene er eksklusive trægulve.
Dette er en af ganske få lejligheder, hvor både beliggenhed, stand, planløsning m.m. går op i en højere enhed.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18