KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Frisersvej 2A, Stuen
2920 Charlottenlund

Sag:K2019117
Ejendomstype
Villalejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 8.975.000
Arealer m.m.
Boligareal
163 m2
Bebygget areal
163 m2
Grundareal
966 m2
Andet
Opførelsesår
1884
Liggetid
140
Kvadratmeterpris
kr. 55.061
Energimærke
D
Oprettet
16-04-2019
Opdateret
04-09-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

223 etagekvm i super charmerende og meget spændende stil og alle de efterspurgte detaljer, bl.a. skønt køkken/alrum, smukkeste badeværelse, porcelænsovn og så meget mere, i denne unikke og meget veldisponeret bolig. Eftertragtet stuevillalejlighed hvor alt er særdeles indbydende og super opdelt med bl.a. egen indgang/hall, det meste af den pragtfulde have med skøn beplantning og flere store terrasser, alene til denne bolig. BEMÆRK DE BILLIGE EJERUDGIFTER. Allerede når man ankommer til den markante ejendom, ved den smukke og selvstændige hoveddør, er man klar over, at en bolig udover det sædvanlige venter. Dejlig stor hall/gang byder velkommen, hvor der er rigtig god plads til garderobe. Fløjdøre i de fleste rum og det første man kommer til, er det meget moderne, men også samtidigt tidløse og nyere køkken-/alrum med plads til 6 personer omkring køkkenø og den smukkeste porcelænsovn. Udført med hvide elementer og hvide bordplader danner rammen om et unikt rum. Fløjdøre til klassisk spisestue med god plads til 10-12 personer. Også fløjdøre til den stemningsfulde tv-/opholdsstue, som er ekstra lys og med super cool epoxygulv, en rum som også er utrolig imponerende og med god plads til flere sofagrupper. Herfra der også fløjdøre ud den skønne og solrige terrasse/have, der ligesom huset har en sydlandsk stemning. Kontor eller ekstra stue hvorfra der er videre adgang til det nyere ekstra soveværelse. En meget vellykket tilbygning som giver huset endnu mere karakter. 2 dejlige børne-/gæsteværelser samt praktisk mellemgang. Kælder/underetagen er høj/lys og tør indrettet med godt disponibelt rum eventuelt som teenage-/gæsterum, dejligt vaskerum eventuelt som grovkøkken, et rum indrettet som tøjrum, samt vin-/viktualierum. Fra kælderen er der også direkte udgang til haven. En bolig med alle de efterspurgte detaljer og en del mere. Dog bør højden til de smukkeste stuklofter, elegante dør-/fløjdørspartier, lyse trægulve, de mange store vinduespartier, lysindfaldet, og stort set hele haven fremhæves. Sjældent udbudt bolig der ligger særdeles centralt og alligevel fredeligt midt i det skønne Charlottenlund. Alt er i gåafstand, om det er skov, strand, indkøb, stationen, skoler fritidsaktiviteter m.v., til den travle og aktive familie som ønsker store omgivelser og/eller dem som skal bruge en adresse der er perfekt til liberalt erhverv er dette også en bolig som er skabt til dette. ALLE vil her få nogle unikke boligønsker opfyldt. Bemærk venligst at i boligarealet er medtaget 12 kvm trætilbygning, der bruges p.t. som soveværelse uden at være godkendt til dette. Eventuel anmeldelse/godkendelse af denne tilbygning er sælger og sælgers ejendomsmægler uvedkommende.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18