KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
Zoom ind før du kan vælge skoler m.m.
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Bernstorffsvej 35, st. ue.
2900 Hellerup

Sag:BF-1146
Ejendomstype
Villalejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 8.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
163 m2
Bebygget areal
163 m2
Grundareal
1.662 m2
Andet
Opførelsesår
1933
Liggetid
97
Kvadratmeterpris
kr. 52.117
Energimærke
D
Oprettet
23-07-2020
Opdateret
29-10-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Denne dejlige villalejlighed er beliggende i et af Gentofte Kommunes smørhuller. Lejligheden har status som en ejerlejlighed og har brugsret til en helt fantastisk del af haven. Indgang, lejlighed, have og parkeringsplads er orienteret mod Niels Andersens Vej. Men du er selvfølgelig også velkommen til at bruge den meget smukke fælles indgang på Bernstorffsvej.

Den smukke murermesterejendom er opført i 1933 som 2-families ejendom med fælles hall og bagtrappe. Standen er godt over gennemsnittet. Fx er tag og vinduer skiftet indenfor de sidste år, så ejendommen står virkelig flot med respekt for huset stil, karakter & historie.

Lejligheden rummer 163 kvm. Når du bliver budt velkommen i denne velholdte bolig, fornemmer du hurtigt fortidens atmosfære med højt til loftet og en vifte af smukke detaljer. Der hersker en klassisk charme overalt i boligen med et link til det moderne. De mange originale detaljer er gennemgående, med yndefulde stuklofter, smukke døre og skydedøre. Husets sjæl er i høj grad blevet bevaret, mens køkkenet har fået et moderne twist.

Til lejligheden hører 71 kvm kælder, med masser af lys og en god rumfornemmelse. Den er toplækkert renoveret med plankegulve, the-køkken & bad samt gode disponible rum, som du kan bruge til hobbyrum eller liberalt erhverv - mulighederne er mange. I kælderen er der også fælles vaskerum & depot.

IDEEL INDRETNING MED FORTRYLLENDE LYSINDFALD
Boligen leverer en perfekt planløsning og de spektakulære vinduespartier med sydvendt karnap giver dig et optimalt lysindfald, og udsigt til lejlighedens ugenerte del af haven.

Den smukke opholdsstue og spisestue en suite er delt op af skydedøre, hvilket bidrager til en hyggelig og autentisk stemning. I det moderne køkken bliver du mødt af god skabsplads og direkte adgang til boligens skønne altan med nedgang til haven. Boligen rummer desuden 2 gode værelser, et lyst badeværelse og gæstetoilet. Vinduerne i boligen er topisolerede, gulvene fremtræder flotte og boligen fremstår generelt som godt vedligeholdt.

Ejendommens have er delt op og afskærmet. Den er nem at holde og byder på mange muligheder for både spisning, leg og afslapning.

Denne fantastiske bolig er ideel til familien, som ønsker en villalejlighed i suveræn stand på en central beliggenhed i Hellerup.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18