KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Aurehøjvej 26C, 2.
2900 Hellerup

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Idyllisk beliggende, på lukket villavej, i hjertet af Hellerup!
Boligen er beliggende øverst, i ekstremt smuk og karakteristisk ejendom. Beliggenheden øverst i ejendommen giver boligen en helt unik sjæl, et lysindfald uden sammenligning og en flot udsigt over områdets tage.

-Istandsat fra A-Z, i flotteste materialer
- Tagterrasse med udsigt over villakvarteret
-Dejlig privat have med aftensol
-Egen garage med fin plads til bil eller anden opbevaring
-Et sjældent fantastisk lysindfald
-Rolig og idyllisk beliggenhed på lukket villavej
- Boligareal, iflg. ejerlejlighedskort er 117 m2, herudover 22 m2 i kælder

Selve boligen er indrettet meget moderne og gennemrenoveret i 2015. Optimalt indrettet med lækkert lyst stilrent elementkøkken, med alt i hårde hvidevarer, inkl. vinkøleskab. Køkkenet er i smuk åben forbindelse til opholdsstue / spisestue. Stuen er med sildebensparket, og ekstremt godt lysindfald, ved flere Velux vinduer og stor karnap, hvorfra man har smukt kig over kvarterets øvrige villaer. Herudover indeholder boligen 2 soveværelser, i god størrelse. Og flot badeværelse med Vola brus, og separat bruseniche.
Boligen er beliggende smuk karakterfuld ejendom, med 3 ejerlejligheder. Meget veldrevet, hvor hver lejlighed har privat havestykke, og denne bolig har udover privat havestykke egen garage med parkering foran.
Der er brugsret til vaske- og opbevaringsrum i ejendommens kælder.
Aurehøjvej er en af Hellerups smukkeste og bedste beliggenheder. Aurehøjvej er lukket, så der er ro og fred, samtidigt med at du er i behagelig gåafstand til Strandvejens stilfulde og inspirerende shopping muligheder. Herudover er Hellerup station ligeledes i kort gåafstand.
Boligen er absolut en ener, og en unik mulighed for et hjem hvor karakter, modernitet og beliggenhed går op i en højere enhed.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18