KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Høeghsmindevej 3, St.
2820 Gentofte

Sag:MB-1289
Ejendomstype
Villalejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 6.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
180 m2
Andet
Opførelsesår
1908
Liggetid
10
Kvadratmeterpris
kr. 38.861
Energimærke
E
Oprettet
14-09-2020
Opdateret
25-09-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Total istandsat herskabslejlighed med have!

Stor herskabslejlighed med terrasse og have. Lejligheden er løbende istandsat med respekt for den oprindelige, klassiske charme. Hjemmet fremstår smukt med sildebensparketgulve, spændende stuk og lyse, indbydende rum, høje vægpaneler og speciallavede radiatorskjulere.

Man får følelsen af at bo i en villa, da lejligheden byder på fire reelle værelser, to toiletter, bad, et stort køkken og to stuer en suite samt direkte adgang til eget havestykke hele vejen rundt (lukket af med hæk og låge) samt to parkeringspladser. Her er rigeligt plads til både familien eller parret, der ønsker en stor istandsat lejlighed med nærhed til både by og vand og grønne områder. Beliggenheden er suveræn tæt på Strandvejen, Bernstorffsparken & Kildeskovshallen.

De to stuer en suite har elegante stuklofter, højt til loftet, store dannebrogsvinduer og ikke mindst et fantastisk lysindfald hele dagen. Spisestuen er indrettet med en flot, svensk kakkelovn med glasindsats, mens franske døre åbner op til køkkenet.

Svanekøkken med hvide elementer fra 2019 .I køkkenet er der spiseplads og dobbeltdøre til den sydvendte terrasse.

I 2017 blev gæstetoilettet og badeværelset istandsat med gulvvarme, marmor og interiør fra Bad & Stil. Badeværelset har badekar såvel som bruseniche.

?Hus?, have og herskabelig charme. Lejligheden udfolder sig i stueplan af en rødmuret palæejendom fra 1908, der spiller på alle de rigtige tangenter med sortglaseret mansardtag, en karakteristisk frontgavl og hvide vinduer. Boligen har adgang til en fælles kælder og kælderrum, der hører til lejligheden (potentiale), og derudover medfølger et disponibelt rum på tredje sal.Man behøver kun gå til én ejendomsmægler, hele livet, når boligen, sommerhuset eller lejligheden skal sælges, købes eller udlejes.
Vi starter naturligvis med en uforpligtende vurdering og kan kontaktes på tlf. +4531682900 /

Følg os på , eller, og få et indblik i vores hverdag og de mange spændende boliger, trends og områder vi bevæger os i, gennem vores hverdag.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18